Η Halle Berry έγινε 56 ετών, παίζει με το χρώμα στα μαλλιά της και ο σύντροφός της την αποθεώνει δημοσίως!

17.08.2022
Η Halle Berry έγινε 56 ετών, παίζει με το χρώμα στα μαλλιά της και ο σύντροφός της την αποθεώνει δημοσίως!
Καλοκαιρινά παιχνίδια με το μαλλί της κάνει η Halle Berry και μας δίνει έμπνευση, ενώ ο Van Hunt καμαρώνει δημοσίως για το κορίτσι του!

Την αλλαγή προς το παιχνιδιάρικο κατσαρό την είχαμε δει πριν από μερικές μέρες. Ύστερα ακολούθησε το μωβ χρώμα, το οποίο έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα, ενώ αστειεύτηκε ότι κρατά ιδιαίτερα... δραστήρια τα μαλλιά της!

Στη συνέχεια ήρθαν τα γενέθλιά της, στις 14 Αυγούστου και η Halle Berry αποκάλυψε μέσα από τη εορταστική ανάρτησή της ότι η απόχρωση είχε "ανοίξει" κάπως!

Και στη συνέχεια, με την ευχαριστήρια για τις ευχές ανάρτησή της διαβάσαμε ότι η νέα απόχρωση ήταν αυτή της λεβάντας -και μας άρεσε πολύ!

Πέρα από αυτά, όμως, εμείς θα σταθούμε στην ανάρτηση με την οποία ο σύντροφος της Berry, Van Hunt, τη γιόρτασε δημοσίως.

Ένα απολαυστικό βίντεο μοιράστηκε ο γνωστός μουσικός και η λεζάντα ξεχείλιζε αγάπη και έρωτα.

"Γεια σου μωρό μου. Είναι τα γενέθλιά σου και αντίθετα στην επιθυμία σου, εγώ το βροντοφωνάζω! 🫵🏽👅, και γιορτάζω με όλο τον κόσμο την υπέροχη, τρυφερή, αστεία και δοτική δύναμη που είσαι. Χρόνια πολλά boo. Σ' αγαπώ με όλο μου το είναι", γράφει ο Van Hunt και ιδού το βίντεο που μοιράστηκε για το κορίτσι του.

Μπορεί να ήταν εναντίον μιας τέτοιας κίνησης (τουλάχιστον αρχικά) η Halle αλλά σίγουρα την απόλαυσε και του απάντησε με την ίδια αγάπη.

"Σ' ευχαριστώ καρδούλα μου. Σ' αγαπώ περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις - είσαι ο άνθρωπός μου, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! Είσαι ανόητος όμως που μοιράστηκες και αυτή τη φωτογραφία με το μουστάκι", γράφει στο σχόλιό της η Berry η οποία διανύει την καλύτερη φάση της ζωή της και δεν το κρύβει!