5 διάσημοι σταρ που μεγάλωσαν φτωχικά στα παιδικά τους χρόνια και σήμερα έχουν πλούσιο φιλανθρωπικό έργο

20.08.2022
5 διάσημοι σταρ που μεγάλωσαν φτωχικά στα παιδικά τους χρόνια και σήμερα έχουν πλούσιο φιλανθρωπικό έργο
Το να μεγαλώνεις με πολύ λίγα χρήματα σίγουρα διαμορφώνει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Και μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρότερο κίνητρο για επιτυχία στη ζωή και να ενισχύσει την αποφασιστικότητα και την εστίασή σου για την επίτευξη μεγαλύτερων στόχων. Και όταν κοιτάς ανθρώπους που προήλθαν από το τίποτα και κατάφεραν να πετύχουν, διαπιστώνεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν ξέχασαν ποτέ το παρελθόν τους και είναι πάντα έτοιμοι να στηρίξουν τους άλλους. Παρακάτω θα διαβάσεις για 5 διάσημους σταρ που ξεκίνησαν από τα χαμηλά και κατάφεραν να γίνουν επιτυχημένοι χάρη στο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά τους.

Cameron Diaz

Η 49χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε «καταπληκτικούς γονείς» και ευτυχισμένα παιδικά χρόνια, παρόλο που μεγάλωσε με λίγα χρήματα. Εξήγησε, «δεν ήμασταν προνομιούχοι - το αντίθετο. Η οικογένειά μου μάζευε κουτάκια αναψυκτικών για να τα δώσει για επιπλέον χρήματα». Η Diaz πρόσθεσε ότι ο τρόπος που μεγάλωσε εξακολουθεί να επηρεάζει τον τρόπο ζωής της μέχρι σήμερα. Είπε, «προέρχομαι από μια φειδωλή ανατροφή, επομένως δεν πρόκειται να πετάξω απλώς τα χρήματά μου». Ωστόσο, όταν πρόκειται για όσους έχουν ανάγκη, η Cameron είναι έτοιμη να βοηθήσει. Έχει συμμετάσχει σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και μάλιστα το 2001 ξεκίνησε το δικό της ίδρυμα με το όνομα Begin Today for Tomorrow, το οποίο υποστηρίζει φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Tom Cruise

Είναι πράγματι ένας από τους πιο εργατικούς και επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ της εποχής του. Και η δουλειά ήταν κάτι με το οποίο ο Cruise έπρεπε να εξοικειωθεί από πολύ μικρή ηλικία. Ο σταρ εξήγησε: «Πάντα είχα μια εργασιακή ηθική». Πρόσθεσε, «Πληρωνόμουν για τις δουλειές από τότε που ήμουν περίπου 8 χρονών — έκοβα γρασίδι, μάζευα τα φύλλα, πουλούσα πασχαλινές και χριστουγεννιάτικες κάρτες».

Αφού έφτασε στην επιτυχία, ο 60χρονος σήμερα ηθοποιός προσφέρει φιλανθρωπικό έργο. Αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δωρεά σε μια παραμελημένη αγροτική κοινότητα στην Αφρική και τη συγκέντρωση χρημάτων για μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά.

Jennifer Lopez

Είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής μας, αλλά η J. Lo έπρεπε να παλέψει πριν φτάσει στην κορυφή. Αντί να πάει στο κολέγιο, έφυγε από το σπίτι για να παρακολουθήσει χορό full time και αποκάλυψε ότι στην αρχή ήταν «άστεγη» και κοιμόταν «στον καναπέ μέσα στο στούντιο χορού».

Τώρα που είναι επιτυχημένη, η 53χρονη σταρ δεν έχει ξεχάσει το περίπλοκο παρελθόν της και φροντίζει να στηρίζει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δημιούργησε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της που ονομάζεται Lopez Family Foundation, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των γυναικών και των παιδιών.

Demi Moore

Η ηθοποιός είχε μια περίπλοκη παιδική ηλικία και η μητέρα της πάλευε να τα βγάλει πέρα. Εξήγησε, «Δεν ήμασταν φτωχοί, αλλά δεν είχαμε πολλά χρήματα». Η ίδια σημείωσε, «Μπήκα σε αυτήν την καριέρα χωρίς να έχω υπόβαθρο ή σχέση με την υποκριτική. Είχα τόσο λίγα, δεν είχα τίποτα να χάσω και τα πάντα να κερδίσω».

Η Demi είναι αφοσιωμένη στο φιλανθρωπικό της έργο και έχει τιμηθεί για την αφοσιωμένη δουλειά της στην καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της.

Justin Bieber

Ο τραγουδιστής, ο οποίος μεγάλωσε μόνος με την μητέρα του, μίλησε για τα περίπλοκα παιδικά του χρόνια, εξηγώντας: «Θυμάμαι ότι ήμουν φτωχός και με κορόιδευαν τα άλλα παιδιά». Και πρόσθεσε, «Θυμάμαι να κάθομαι σε εστιατόρια με τη μητέρα μου και εκείνη με έβαζε να παραγγείλω νερό αντί για αναψυκτικό».

Σήμερα, ο 28χρονος σταρ στηρίζει και κάνει δωρεές σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και είναι υπέρμαχος της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.