Ο Kanye West αντιμετωπίζει αντιδράσεις για την πώληση της νέας συλλογής "Yeezy Gap" σε σακούλες σκουπιδιών

17.08.2022
Ο Kanye West αντιμετωπίζει αντιδράσεις για την πώληση της νέας συλλογής "Yeezy Gap" σε σακούλες σκουπιδιών
Ο ράπερ φέρεται να ζήτησε να πωληθεί η νέα του συλλογή σε σακούλες σκουπιδιών που οι πελάτες προφανώς πρέπει να «σκάψουν» για να βρουν τα μεγέθη τους

Ο Kanye West αντιμετωπίζει αντιδράσεις για την πώληση της νέας του συλλογής, "Yeezy Gap" σε σακούλες σκουπιδιών. Ο Kanye West φέρεται να ζήτησε να πωληθεί η συλλογή σε σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες οι πελάτες προφανώς θα πρέπει να «σκάψουν» για να βρουν τα μεγέθη τους.

Ο Elton John λέει ότι ο Michael Jackson ήταν «ένα δυσάρεστο άτομο να συναναστραφείς»

«Έτσι πουλάνε το Yeezy GAP. Ο συνεργάτης πωλήσεων είπε ότι ο Ye τρελάθηκε όταν είδε ότι το είχαν σε κρεμάστρες και έτσι το ήθελε. Δεν θα βοηθήσουν να βρεις το μέγεθός σου, απλά πρέπει να σκάψεις», έγραψε ο χρήστης στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Twitter.

Πριν γίνει πρωτοσέλιδο, ο Kanye αποκάλυψε μέσω Instagram ότι οι τσάντες ήταν εμπνευσμένες από τους άστεγους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους θαυμαστές και τους κριτικούς να κάνουν ένα σχόλιο. Ένα σχόλιο αναφέρει: "Είναι όλα λάθος με τους δισεκατομμυριούχους. Πλέον δεν βλέπουν τις δυσκολίες των ανθρώπων, δεν βλέπουν ανθρώπους που να υποφέρουν, βλέπουν ευκαιρίες για να 'εκκεντρικοί' και να βγάζουν κέρδος από αυτό. Είναι απλά αηδιαστικό".

Ένας άλλος χρήστης ανέφερε ένα τραγούδι στο οποίο ο Kanye αναφέρει το «μίσος» του να εργάζεσαι στο The Gap. «Ο Kanye έχει ένα ολόκληρο τραγούδι για το πόσο μισούσε να δουλεύει στο Gap. Γιατί να κάνει τη ζωή των εργαζομένων της Gap πιο δύσκολη; Ολόκληρο το κατάστημα πρόκειται να μοιάζει με καλάθια απλύτων».