Η Shakira και ο Gerard Pique υπέγραψαν προσωρινή συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους

07.08.2022
Η Shakira και ο Gerard Pique υπέγραψαν προσωρινή συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους
Το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να μάχεται για τη μόνιμη επιμέλεια των παιδιών

Η Shakira και ο πρώην σύζυγός της, Gerard Pique, φέρεται να υπέγραψαν προσωρινή συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους. Η pop star άφησε τα παιδιά της στον πατέρα τους, σύμφωνα με τη συμφωνία, ισχυρίζονται δημοσιεύματα.

Η Emily Ratajkowski επιβεβαιώνει το χωρισμό της με τον Sebastian Bear-McClard

Σύμφωνα με τον διακανονισμό, οι γιοι του πρώην ζευγαριού θα μείνουν με τον αστέρα του ποδοσφαίρου για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο στη Βαρκελώνη και θα περνούσαν τον υπόλοιπο μήνα με τη μητέρα τους. Η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειάς της, αφήνοντας παιδιά με τον ποδοσφαιρστή.

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson χώρισαν μετά από 9 μήνες σχέσης

Εν τω μεταξύ, οι νομικές ομάδες της Shakira και του Pique θα συνεχίσουν να βρίσκουν έναν τρόπο να επιλύσουν τον πόλεμο μεταξύ των δυο πλευρών σχετικά με τη μόνιμη επιμέλεια των παιδιών τους. Ο χωρισμός του ζευγαριού ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2022, και οι δυο τους έχουν προσλάβει δικηγόρους για να βρουν έναν τρόπο να χειριστούν το ζήτημα της επιμέλειας. Η Shakira θέλει να εγκατασταθεί στο Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά της ειρηνικά και μακριά από την προσοχή των μέσων, ενώ ο Pique επιμένει να μείνουν οι γιοι τους μαζί του στην Ισπανία.