Η Nicola Peltz Beckham έκανε μια περίεργη ανάρτηση εν μέσω φημών για κόντρα με τη Victoria Beckham

07.08.2022
Η Nicola Peltz Beckham έκανε μια περίεργη ανάρτηση εν μέσω φημών για κόντρα με τη Victoria Beckham
Σε "πόλεμο" η σύζυγος του Brooklyn Bekckham με την "Posh Spice";

Η Nicola Peltz Beckham έκανε μια μυστηριώδη ανάρτηση στο Instagram σχετικά με τα «πληγωμένα» της συναισθήματα, λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησαν φήμες για τη διαμάχη της με την πεθερά της, Victoria Beckham. Η ηθοποιός και κόρη του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Nelson Peltz δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μάτια βουρκωμένα, συνοδευόμενη από μια συναισθηματική λεζάντα.

Η Emily Ratajkowski επιβεβαιώνει το χωρισμό της με τον Sebastian Bear-McClard

"Μερικές φορές δυσκολεύομαι να δείξω τα θλιβερά κομμάτια μου. Μεγαλώνοντας με επτά αδέρφια και δύο πολύ δυνατούς γονείς με έκαναν πραγματικά σκληρή, και να μην αφήνω τους ανθρώπους να πληγώνουν την καρδιά μου. Με έκανε να στήσω έναν τέτοιο τοίχο για να προστατεύσω τον εαυτό μου, ειδικά σε αυτόν τον κλάδο. Όλοι έχουμε μέρες όπου οι άνθρωποι μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα και δεν πειράζει να πληγώνεσαι από αυτό. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ και εκτιμώ πραγματικά όλη την υποστήριξή σας", έγραψε η ίδια.

Αυτή η ανάρτηση έρχεται λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά τον γάμο της με τον Brooklyn Bekcham και λίγες μέρες μετά τις αναφορές για κακό κλίμα μεταξύ των Beckhams και των Peltzs. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Victoria Beckham και η Nicola Peltz "δεν αντέχουν η μια την άλλη και δεν μιλάνε".

Πηγή από το περιβάλλον τους είπε ότι τους μήνες πριν από γάμο του νεαρού ζευγαριού, η 27χρονη ηθοποιός και η πλούσια οικογένειά της δεν ήθελαν η Victoria "να είναι μέρος του σχεδίου". Η πηγή υποστήριξε ότι η Nicola δεν μπορούσε να καταλάβει το πρώην Spice Girl σε τίποτα και "η επικοινωνία ήταν ελάχιστη". Ακόμη και κατά τη διάρκεια των εορτασμών, "υπήρχε η αίσθηση ότι ο γάμος αφορούσε την οικογένεια Peltz". Έκτοτε, φέρεται να υπάρχει "ασταμάτητο δράμα" μεταξύ των δύο οικογενειών, το οποίο έχει επίσης προκαλέσει ένταση μεταξύ του David Beckham, της Victoria και του γιου τους.