Ο Brad Pitt εμφανίστηκε με φούστα στο κόκκινο χαλί κι εμείς τον αγαπάμε ακόμη περισσότερο

20.07.2022
Ο Brad Pitt εμφανίστηκε με φούστα στο κόκκινο χαλί κι εμείς τον αγαπάμε ακόμη περισσότερο
Κάθε εμφάνιση του Brad Pitt θεωρείται γεγονός, έτσι κι αλλιώς. Αυτή η πιο πρόσφατη, όμως, θα συζητιέται για πολύ καιρό!

Ο Brad Pitt έκανε κεφάλια να γυρίσουν ακόμη μία φορά. Αυτές τις μέρες, ο 53χρονος σταρ γυρίζει την Ευρώπη για την προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο "Bullet Train". Μαζί με τον Pitt και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές του, με πρώτη και καλύτερη την Joey King. Ναι, η μικρή των ταινιών "Kissing Booth" μεγάλωσε και καμαρώνει πλάι στον σούπερ σταρ συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος, όμως, στην πρεμιέρα του Βερολίνου, χθες, έκλεψε την παράσταση, χωρίς αμφιβολία.

Ιδού το γιατί:

Ο Brad Pitt βέβαια ήταν ανέκαθεν "μπροστά" ως προς τη μόδα και τις στυλιστικές επιλογές του, είτε αυτές αφορούσαν σε ιδιωτικές, είτε σε επαγγελματικές εμφανίσεις. Ποιος ξεχνά την απίθανη φωτογράφηση που έκανε το 1999 στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας "Fight Club" για το Rolling Stone όπου φορούσε αποκλειστικά και μόνο φορέματα; Έ, τώρα το έκανε και πάλι το "θαύμα" του!

H ταινία Bullet Train που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 5 Αυγούστου είναι βασισμένη στην ιαπωνική νουβέλα του Kōtarō Isaka με το ίδιο όνομα και παρακολουθεί 5 δολοφόνους που κάνουν όλοι του ταξίδι-σφαίρα από το Τόκιο στη Μοριόκα ακολουθώντας ο καθένας την αποστολή του. Χωρίς να έχουν ιδέα, όλες οι αποστολές μπερδεύονται μεταξύ τους. Ιδού και το τρέιλερ για μια πρώτη γεύση.