Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι πάσχει από γυροειδή αλωπεκία (φωτογραφία)

08.06.2022
Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι πάσχει από γυροειδή αλωπεκία (φωτογραφία)
"Πολλές μέρες ξυπνάω με mood καταθλιπτικό"

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μέσω Instagram stories στο προσωπικό της προφίλ.

Σμαράγδα Καρύδη: Περιγράφει το απρόοπτο στο Φεστιβάλ των Καννών

Με αφορμή τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τους μαθητές που έχουν αγχωθεί για την όλη διαδικασία, η ίδια θέλησε να πει τη δική της άποψη και να βοηθήσει τους followers της να έχουν λιγότερο άγχος.

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το απόλυτο throwback με παλιές φωτογραφίες με συνεργάτες και φίλους

Αρχικά είπε: "Ακόμα κι εγώ, που ενδεχομένως θεωρείς πως έχω την τέλεια ζωή και μηδέν προβλήματα... μάντεψε! Έχω άπειρες ατέλειες, κάνω photoshop στις φωτογραφίες της, βάζω φίλτρα, έχω αληθινά προβλήματα, στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με mood καταθλιπτικό, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα... Όπως ο τριχοφάγος (σ.σ.: γυροειδής αλωπεκία) που παθαίνω τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στη δική μου ζωή".

Η influencer μοιράστηκε φωτογραφίες του τριχωτού της κεφαλής της, λέγοντας: "Αυτά εδώ είναι στο δικό μου κεφάλι και σε κανενός άλλου κεφάλι. Τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο όπως το φαντάζεστε και για να φτιάχνετε τέλεια την κάθε ημέρα σας πρέπει να δουλεύετε για αυτό. Να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Ο καθένας τραβάει τα δικά του θέματα και εστιάστε στον εαυτό σας!".