Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι στις Κάννες, έχει μεγάλη χαρά και δεν το κρύβει

25.05.2022
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι στις Κάννες, έχει μεγάλη χαρά και δεν το κρύβει
Καμαρώνει για τη συμμετοχή του σε ταινία που κάνει πρεμιέρα στο 75ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών ο Γιώργος Μαζωνάκης -και με το δίκιο του!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συμμετέχει στην ταινία της Εύης Καλογηροπούλου "Ο θρόνος του Ξέρξη", η οποία προβλήθηκε χθες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών. Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε, φυσικά, εκεί, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο "Μαζώ" καμάρωσε σαν μικρό παιδί για την εμπειρία του και ευχαριστεί τον κόσμο στέλνοντας την αγάπη του.

Η μικρού μήκους ταινία της Εύης Καλογηροπούλου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ανάθεση του Onassis Culture, προβλήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κριτικής του 75ου Φεστιβάλ Καννών (18-26 Μαΐου 2022), η οποία πραγματοποιείται στο παράλληλο διαγωνιστικό τμήμα του ευρωπαϊκού κινηματογραφικού θεσμού με ταινίες δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο.

Με φόντο τη δυστοπία των ναυπηγίων του Περάματος, η δημιουργός επιλέγει να "μιλήσει" για το ανθρώπινο σώμα, την ομορφιά, το μάταιο της εργασίας, τις συνθήκες μιας παρανοϊκής παρακολούθησης, αλλά και ταυτόχρονα για το αίμα και τον αποχωρισμό, το φύλο, τη σεξουαλική επιθυμία και τα όριά της.

Ιδού το trailer της ταινίας και στη συνέχεια η αναμνηστική πόζα του Γιώργου Μαζωνάκη με την Εύη Καλογηροπούλου από τις Κάννες.