Κάννες 2022: Κόκκινο χαλί χωρίς τη Sophie Marceau δε γίνεται - Η εμφάνιση που εντυπωσίασε

25.05.2022
Κάννες 2022: Κόκκινο χαλί χωρίς τη Sophie Marceau δε γίνεται - Η εμφάνιση που εντυπωσίασε
Στα 55 της χρόνια, η ηθοποιός που γνωρίσαμε -και αγαπήσαμε- το 1980 μέσα από την ταινία "La Boum - Το πρώτο μου πάρτι" παραμένει σκανδαλιστικά ίδια με εκείνη την εποχή!

Το φετινό, 75ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται με προβολές ταινιών και με πολύ ενδιαφέρουσες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Η προβολή της ταινίας L' Innocent του Louis Garrel χθες συγκέντωσε όλο το ενδιαφέρον του κοινού -αλλά και των φωτογράφων- που δεν σταματούσαν να απαθανατίζουν τους αστέρες που είχαν προσκληθεί. Μεγάλα ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου αλλά και του Hollywood έδωσαν το "παρών" και συζητήθηκαν πολύ.

Ιδού μερικοί από τους υψηλούς καλεσμένους με τη σειρά που τους βλέπουμε στις φωτογραφίες στη συνέχεια: Jake Gyllenhaal και Jeanne Cadieu, Diane Kruger και Norman Reedus, Isabelle Huppert και Maggie Gyllenhaal, Bérénice Bejo, Léa Seydoux, Tom Sturridge, Kristen Stewart και Scott Speedman, Baz Luhrmann και Catherine Martin, Cara Delevingne και Olivier Rousteing, Claude Lelouch

Και ακόμη μια ενδιαφέρουσα "ομάδα" αφίξεων στην οποία θα "σταθούμε" περισσότερο: Viggo Mortensen και Mads Mikkelsen, Julia Ducournau, Alexandre Desplat, Sophie Marceau, Daniel Brühl, Deepika Padukone, Jean Dujardin και Mélanie Laurent, Agathe Rousselle, Camélia Jordana

Η Sophie Marceau, λοιπόν! Μία οπτασία στα κόκκινα που μας γύρισε 42 (!) χρόνια πίσω, εκεί στο 1980 και τον ρόλο που εκτίναξε την καριέρα της σε ηλικία 16 ετών. "La Boum - Το πρώτο μου πάρτι" ήταν η ταινία και όλα τα όνειρα των εφήβων εκείνης της εποχής "χόρευαν" στον ρυθμό του "Dreams" του Richard Sanderson. Ιδού και το ανάλογο κλιπ με το κλισέ "Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι" να βρίσκει εφαρμογή σε όλο το μεγαλείο.

Σα να μην πέρασε μια μέρα, λοιπόν, η Sophie Marceau, με την ίδια ακριβώς γλύκα και λαμπερή αύρα, περπάτησε στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ και έκανε τον χρόνο να σταματήσει. Η 55χρονη σταρ επέλεξε μια ολόσωμη κόκκινη φόρμα με αντίστοιχη κάπα για να ολοκληρώσει το look με τα μαλλιά της σε μια χαλαρή αλογοουρά, φυσικό μακιγιάζ και κρίκους στ' αυτιά.

Και για την ιστορία, κάνουμε μια βόλτα μέχρι το 2019 όταν η Sophie περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και πάλι ντυμένη στα κόκκινα έχοντας στο πλευρό της την επίσης εντυπωσιακή και αρμονική, χρωματικά, Monica Bellucci. Οι δυο κυρίες συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Don't Look Back" που είχε προβληθεί, εκτός διαγωνισμού, στο πλασιο τους Φεστιβάλ εκείνης της χρονιάς.