Χώρισαν η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike

02.03.2022
Χώρισαν η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike
Το ζευγάρι ήταν μαζί για πέντε χρόνια

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Ok!, το ζευγάρι έχει χωρίσει από τα μέσα του Φεβρουαρίου, διατηρώντας όμως φιλικές σχέσεις.

Κατερίνα Λέχου: "Τα προσωπικά μου είναι τρομερά βαρετά. Δεν ήθελα έναν άνθρωπο από τον ίδιο χώρο"

Οι δυο τραγουδιστές ήταν μαζί από το 2017 αλλά έκαναν τη σχέση τους γνωστή έναν χρόνο αργότερα. Σχετικά με τη γνωριμία τους, ο νεαρός τραγουδιστής είχε πει: «Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, απλά ήμασταν στον ίδιο χώρο σαν συνεργάτες. Μετά μιλήσαμε. Εγώ το έβλεπα σαν μια σχέση όμορφη, ωραία, σταθερή. Μετά από αυτό που έπαθα, το βλέπω αλλιώς. Βλέπω ότι αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου. Από εκείνη τη μέρα και μετά βλέπω αλλιώς τη σχέση μας».

Μαρίνα Σάττι: "Ντρεπόμουν να έρθει ο πατέρας μου να με πάρει επειδή έχει μαύρο δέρμα"

H τραγουδίστρια βρισκόταν στο πλευρό του όταν έδινε μάχη με τον καρκίνο. «Το πρωί η Έλενα δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Κλεινόμουν στο μπάνιο για να μη με βλέπει κανείς», είχε πει.