Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: "Με ζήλευε υπερβολικά, ήταν καταπιεστική αλλά στο σπίτι περνούσαμε ωραία" [video]

02.03.2022
Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: "Με ζήλευε υπερβολικά, ήταν καταπιεστική αλλά στο σπίτι περνούσαμε ωραία" [video]
Με πολύ χιούμορ και αγάπη μίλησε ο έλληνας τραγουδιστής για την πρώην σύντροφό του, με την οποία, παρεμπιπτόντως διατηρούν άψογες σχέσεις μέχρι και σήμερα.

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκομπή "Mega Καλημέρα" έδωσε σήμερα (2/3/2022) ο Θάνος Καλλίρης. Ο έλληνας τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων για την κατάθλιψη, για τα παιδιά του, τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, και τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αλλά και τις θαυμάστριές του.

«Με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ», περιέγραψε ο Θάνος Καλλίρης ενώ αναφερόμενος στην εμφάνισή του, και στον χρόνο που περνάει χωρίς να τον επηρεάζει, ο ίδιος είπε γελώντας: «Μήπως θα έπρεπε να γράψω βιβλίο με τα μυστικά νεότητας;».

«Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξακι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού στις αρχές των 90’s, ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε ότι «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική περνούσαμε πολύ ωραία στο σπίτι. Είχε άγχος με όλες τις θαυμάστριες και εγώ γελούσα. Με χιούμορ όμως το αντιμετώπιζα. Της έλεγα, δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα. Αν δεν είχαμε μια πολύ καλή σχέση δεν θα μέναμε 5,5 χρόνια μαζί ούτε και σήμερα, σχεδόν 50 χρόνια μετά θα ήμασταν τόσο καλοί φίλοι».

Στη συνέχεια μίλησε για την τεράστια επιτυχία του με τους Bang αλλά και τις "επιθέσεις" που έχει δεχθεί από θαυμάστριες, αλλά και για τα παιδιά του, Τίτο και Δέσποινα.