Spider- Μan: Οι τρεις πρωταγωνιστές μαζί σε μια απίθανη λήψη και μια... πιπεράτη αποκάλυψη

24.02.2022
Spider- Μan: Οι τρεις πρωταγωνιστές μαζί σε μια απίθανη λήψη και μια... πιπεράτη αποκάλυψη
Όσοι δεν έχουν δει το No Way Home και δεν έχουν ακούσει κάτι σχετικό, ας μην προχωρήσουν -ακολουθεί spoiler.

Το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του κόσμου της Marvel αποκαλύφθηκε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο στην τελευταία ταινία του Spiderman τον περασμένο Δεκέμβριο, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους απανταχού θαυμαστές του franchise γενικότερα και του ανθρώπου αράχνη ειδικότερα.

Σε κάποια σκηνή της ταινίας εμφανίστηκαν από τα δικά τους σύμπαντα (!) και οι δυο προηγούμενοι Spider-Men (μαζί με τους δικούς τους κακούς) στο σύμπαν του νυν ανθρώπου-αράχνη. Μία εξαιρετική σύλληψη και μια πιο εξαιρετική εφαρμογή της αρχικής σκέψης επί της μεγάλης οθόνης που έφερε τον Tom Holland μαζί με τους "προκατόχους" του Tobey Maguire (46) και Andrew Garfield (38).

Καλεσμένος στην εκπομπή Late Night του Seth Meyers βρέθηκε ο 25χρονος Holland προωθώντας τη νέα του ταινία με τίτλο "Uncharted", αλλά, φυσικά, η συζήτηση έφτασε και στον Spider-Man με αφορμή και την απίθανη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών που αναπαριστά ένα θρυλικό meme των αντίστοιχων comics, αυτή:

Μιλώντας για αυτή τη μοναδική σύμπραξη των τριών, ο Tom αποκάλυψε ότι "ένας από τους τρεις Spider-Men φορούσε... προσθετικό οπισθίων κάτω από τη λάτεξ φόρμα του!

"Θα σου δώσω ένα spoiler αλλά δεν θα σου πω σε ποιον αναφέρομαι. Ένας από εμάς έχει έναν ψεύτικο πισινό στο κοστούμι του... Μπορείτε να το καταλάβετε και μόνοι σας", είπε ο ηθοποιός βάζοντας τους πάντες να γυρίζουν στην ταινία και να την κοιτάζουν με διαφορετικό μάτι.

Αφήνουμε τα όποια συμπεράσματα για τον καθένα ξεχωριστά, όμως, με την ευκαιρία θυμόμαστε κάτι που είχε πει ο Garfield μιλώντας για τις αρχικές αντιρρήσεις του σχετικά με τη όλο εγχείρημα...

"Σκεφτόμουν πώς θα φορέσω ξανά το λάτεξ σε τέτοια ηλικία, αλλά αμέσως μετά σκέφτηκα ότι αφού θα το κάνει ο Tobey... δεν θα έπρεπε καν να το σκέφτομαι", αστειεύτηκε ο Andrew και τα υπόλοιπα είναι, απλά, ιστορία.