Kim Kardashian: Η απάντηση της στα υπονοούμενα του Kanye West περί νέου sex tape με πρωταγωνίστρια την ίδια

27.01.2022
Kim Kardashian: Η απάντηση της στα υπονοούμενα του Kanye West περί νέου sex tape με πρωταγωνίστρια την ίδια
Η Kim Kardashian απάντησε στους πρόσφατους ισχυρισμούς του Kanye West ότι απέκτησε πρόσβαση σε ένα laptop με ακυκλοφόρητα πλάνα της ίδιας και του πρώην της Ray J. Ισχυρισμοί οι οποίοι οδήγησαν σε εικασίες ότι υπάρχει ένα δεύτερο sex tape με πρωταγωνίστρια την Kim.

«Πήγα και πήρα ο ίδιος το laptop από τον Ray J, εκείνο το βράδυ. Συνάντησα αυτόν τον άντρα στο αεροδρόμιο, επέστρεψα, της το παρέδωσα στις 8 το πρωί», είπε ο Kanye κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Hollywood Unlocked. «Και μετά, της το έδωσα και έκλαψε όταν το είδε. Ξέρεις γιατί έκλαψε όταν είδε το laptop; Γιατί αντιπροσωπεύει πόσο πολύ έχει χρησιμοποιηθεί. Αντιπροσωπεύει πόσο πολύ οι άνθρωποι δεν την αγάπησαν και απλά την έβλεπαν ως εμπόρευμα».

Εκπρόσωπος της Kim αρνήθηκε την ύπαρξη άλλου sex tape σε μια δήλωση στο People, λέγοντας: «Μετά από έλεγχο στο laptop, δεν υπήρχε τίποτα σεξουαλικό που δεν έχει δημοσιοποιηθεί, μόνο πλάνα στο αεροπλάνο στο ταξίδι για Μεξικό και πλάνα σε κλαμπ και εστιατόριο στο ίδιο ταξίδι. Η Kim παραμένει σταθερή υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει δεύτερο sex tape. Μετά από 20 χρόνια, θέλει πραγματικά να προχωρήσει από αυτό το κεφάλαιο εστιάζοντας στα θετικά πράγματα που συνεχίζει να κάνει ως μητέρα, επιχειρηματίας και υπέρμαχος της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης».