Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη κάνουν yoga stretching ημίγυμνοι στα χιονισμένα Άχλα και το απολαμβάνουν πολύ

26.01.2022
Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη κάνουν yoga stretching ημίγυμνοι στα χιονισμένα Άχλα και το απολαμβάνουν πολύ
Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι ζευγάρι και ταξιδεύουν παντού και πάντα μαζί.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και μοιράζονται διαρκώς στιγμές από τις εξορμήσεις τους. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζονται, μάλιστα, έχουν μια ιδιαίτερη οπτική προσέγγιση και αισθητική που κάνουν το timeline τους ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Τα δυο νεαρά παιδιά ταξιδεύουν διαρκώς και απολαμβάνουν κάθε στιγμή που ζουν. Πρόσφατα βρέθηκαν στα Άχλα της Άνδρου και συγκεκριμένα στο Onar του πατριού του Άγγελου, Μάκη Παντζόπουλου.

Εκεί, όπως φαίνεται, δεν παρέλειψαν να ασχοληθούν με την αγαπημένη τους γιόγκα κάνοντας μιά σειρά από warrior stretchings όπως διαβάζουμε στη λεζάντα που συνοδεύει την κοινή τους ανάρτηση. Σε αυτή βλέπουμε τέσσερις φωτογραφίες τους με δύο στάσεις συγκεκριμένες φωτογραφημένες όμως σε μια φάση τον Ιούλιο του 2021 (κατακαλόκαιρο) με ήλιο και μαγιό και σε μια άλλη τον Γενάρη του 2022 (καταχείμωνο) με χιόνια και μία φόρμα -το κάτω μέρος της μόνο!

Ιδού: