Κim Κardashian: Ποια είναι η γνώμη της οικογένειας της για τη σχέση της με τον Pete Davidson

17.01.2022
Κim Κardashian: Ποια είναι η γνώμη της οικογένειας της για τη σχέση της με τον Pete Davidson
Η Κim Κardashian και ο Pete Davidson εθεάθησαν για πρώτη φορά να κρατιούνται χέρι-χέρι στη γιορτή του Halloween και από τότε βγαίνουν μαζί για σχεδόν τρεις μήνες. Η σχέση φέρεται να είναι περιστασιακή, αλλά η αλήθεια είναι ότι περνούν πολύ χρόνο μαζί τόσο στις ανατολικές όσο και στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ, ακόμη και στις Μπαχάμες. Και η οικογένειά της Kim πιστεύει ότι αυτό είναι υπέροχο.

Μια πηγή μετέφερε στο Entertainment Tonight ότι οι Kardashians πιστεύουν ότι ο Davidson βγάζει στην Kim τον καλύτερο εαυτό της και εγκρίνουν απόλυτα τη σχέση τους.

«Η οικογένεια της Κim λατρεύει απόλυτα τον Pete και υποδέχεται την ιδέα της σχέσης τους με ανοιχτές αγκάλες», είπε η πηγή. «Η Κim ακτινοβολεί όταν ο Pete είναι κοντά της και η οικογένεια πραγματικά το προσέχει και τον σέβεται».

Ακόμα πρόσθεσαν: «Η Κim και ο Pete γελούν πάντα και διασκεδάζουν όταν είναι μαζί. Ο Pete αναδεικνύει μια πλευρά της Κim που είναι η αγαπημένη της. Λατρεύει την αίσθηση του χιούμορ του Pete και η χημεία τους, τους έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Στην Kim αρέσει που είναι τόσο αυθεντικός. Είναι επίσης πολύ γλυκός και πάντα βάζει την Kim πρώτα. Τα πάνε υπέροχα και έχουν έναν πραγματικά ιδιαίτερο δεσμό».

Η Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West στις αρχές του 2021 και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα υπάρξει επανένωση. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τον West από το να κάνει επανειλημμένα δημόσιες δηλώσεις ότι θέλει η Kardashian να επιστρέψει κοντά του. Αντίθετα, ο Davidson είναι πολύ πιο χαλαρός σύντροφος.

«Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό και εύκολο και δεν υπάρχει πίεση», εξήγησε η πηγή. «Ο Pete λατρεύει που η Κim είναι τόσο υπέροχη, ενεργή μαμά και επίσης αφεντικό. Έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία και ο Pete σέβεται πραγματικά ότι κατάφερε να ισορροπήσει πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις και ένα αγχωτικό διαζύγιο ταυτόχρονα. Θαυμάζει την κλάση της και πιστεύει ότι είναι σούπερ μαμά».

Ο West τις τελευταίες εβδομάδες βγαίνει με την ηθοποιό Julia Fox και αυτό, όπως φαίνεται, δεν ενοχλεί καθόλου την Κardashian. Αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για το πώς νιώθει ο West που βλέπει τον Davidson και την πρώην του μαζί.

«Ο Κanye μισεί απολύτως το ότι ο Pete και η Κim είναι ζευγάρι και γενικότεαρ απεχθάνεται την ιδέα ότι η Κim είναι με κάποιον άλλο», είπε η πηγή. «Σίγουρα δεν είναι καλά με αυτό. Η Kim, ειλικρινά, νοιάζεται λιγότερο για τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνει ο Kanye».