Jane Seymour: Στα 70 της φωτογραφίζεται με μαγιό και είναι υπέροχη

10.01.2022
Jane Seymour: Στα 70 της φωτογραφίζεται με μαγιό και είναι υπέροχη
Η Jane Seymour ξεκινά το 2022 με μια σέξι νότα. Πριν από λίγες μέρες η Seymour δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με μαγιό όχι όμως σαν τις συνηθισμένες. Ενώ πολλές celebrities συνηθίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες με μαγιό από την παραλία ή την πισίνα του ξενοδοχείου τους, η Seymour δημοσίευσε μία που τη δείχνει να παίζει με ελέφαντες. Στη λεζάντα έγραψε: «Περνώντας λίγο ποιοτικό χρόνο με τους νέους μου φίλους εδώ στο Green Elephant Sanctuary! Είναι πραγματικά μεγαλοπρεπή και όμορφα πλάσματα!».

Στη φωτογραφία μπορείς να δεις τη Seymour να χαμογελά μέχρι τα αυτιά της καθώς παίζει με τους χαρούμενους ελέφαντες. Στην τοποθεσία έβαλε το Green Elephant Sanctuary Park Phuket, ένα δημοφιλές αξιοθέατο στην Ταϊλάνδη. Και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από το πόσο εκπληκτική φαίνεται η Seymour με το μαγιό της.

Στα 70 της, η Seymour είναι ο ορισμός του απόλυτου γυμνασμένου κορμιού. Τώρα, πολλές αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της και είναι απλό: αγαπά να μεγαλώνει.

Σε μια συνέντευξη στο NewBeauty, είχε δηλώσει: «Νιώθω το ίδιο. Είμαι ένας άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι μισό-γεμάτο. Η σκέψη μου είναι: “Να είσαι όσο νέα μπορείς”».

Και πρόσθεσε, «Δεν έχω μετανιώσει για πολλά, αλλά θα ήθελα να μπορούσα να πω σε αυτή τη νεότερη εκδοχή του εαυτού μου ότι δεν πρέπει να λιάζεται με αντιηλιακά και λάδια κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων διακοπών! Αλλά σταμάτησα να λατρεύω τον ήλιο εδώ και πολύ καιρό, οπότε υποθέτω ότι είμαι τυχερή πια».

Στη συνέχεια είπε ότι «το να χρησιμοποιώ οτιδήποτε με κάνει να νιώθω υγιής, είναι το καλύτερο μυστικό που ξέρω κατά της γήρανσης».

Πάντως εμάς μας αρέσει που η Seymour επιδεικνύει το υπέροχο σώμα και το χαμόγελό της!