Η Βάσω Λασκαράκη σχολιάζει την παρεξήγηση με την Εριέττα Κούρκουλου

05.01.2022
Η Βάσω Λασκαράκη σχολιάζει την παρεξήγηση με την Εριέττα Κούρκουλου
Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό" ήταν σήμερα [5/1/2022] η δημοφιλής ηθοποιός και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον σάλο που προέκυψε (χωρίς να το αντιληθεί η ίδια) από μία ανάρτησή της.

Μεγάλη η χαρά της Βάσως Λασκαράκη στα τέλη του Νοέμβρη όταν η σκυλίτσα τους γέννησε τα κουταβάκια της και θέλησε να τη μοιραστεί με τον κόσμο όλο. Η ανάρτησή της, όμως, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων που εστίαζαν στο γεγονός ότι αντί να χαίρεται κανείς για τη γέννα του κατοικιδίου του θα έπρεπε να είχε φροντίσει αυτό να μη συμβεί στειρώνοντάς το. Ο υπερπληθυσμός αδέσποτων στην Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και η στείρωση κατοικιδίων είναι το βασικό βήμα προς τη βελτίωση μιας ιδιαίτερα προβληματικής κατάστασης.

Μεταξύ των όσων αντέδρασαν και η Κατρίνα Τσάνταλη και η Εριέττα Κούρκουλου, με τη δεύτερη μάλιστα να παίρνει μια πιο επιθετική στάση, που προκάλεσε και την αντίδραση του συζύγου της Λασκαράκη, Λευτέρη Σουλτάτου.

Μιλώντας σήμερα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, η Βάσω Λασκαράκη εξήγησε ότι στεναχωρήθηκε από όλα αυτά (με μικρή καθυστέρηση βέβαια, γιατί είχε φουλ γυρίσματα και δεν ασχολούνταν με τα social media) ενώ διευκρίνησε ότι δεν είχε πάρει είδηση την ανάρτηση του συζύγου της.

"Δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα, από την άλλη είναι μία άλλη ιστορία, το δικό μου σκυλί. Εγώ δεν έκανα κανένα εμπόριο σκυλιών, το σκυλί είναι δικό μου, έτυχε αυτή η εγκυμοσύνη και από εκεί και πέρα τα πράγματα λύθηκαν παρασκηνιακά. Δεν είναι όλα να λέγονται δημόσια. Δε μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο, δεν υπάρχει λόγος" είπε, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα.