Sarah Jessica Parker: Η πρώτη δήλωση μετά τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth για σεξουαλική κακοποίηση

21.12.2021
Sarah Jessica Parker: Η πρώτη δήλωση μετά τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth για σεξουαλική κακοποίηση
Πέντε μέρες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον επί σειρά ετών συμπρωταγωνιστή της, η τηλεοπτική Carrie Bradshaw παίρνει δημόσια θέση την υποία συνυπογράφουν η Cynthia Nixon και η Kristin Davis.

«Λυπούμαστε βαθύτατα για τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth. Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο και τις επαινούμε γι' αυτό», γράφει στη δήλωση που συνυπογράφουν οι τρεις συμπρωταγωνίστριες του And Just Like That και την οποία μοιράστηκαν πριν από λίγες ώρες μέσω stories στις σελίδες τους στο Instagram.

Chris Noth: Δύο γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση - Τι απαντά ο ίδιος

Η δήλωση αυτή ήρθε μετά την είδηση ότι ο Noth απολύθηκε από τη δραματική σειρά του CBS «The Equalizer» όπου πρωταγωνιστούσε ενώ το πρακτορείο A3 Artists που τον εκπροσωπούσε επί χρόνια είχε ήδη διακόψει τη συνεργασία μαζί του και η διαφήμισή που γύρισε πρόσφατα για την Peloton αποσύρθηκε κακήν κακώς.

Οι κατηγορίες

Δύο γυναίκες είχαν προσεγγίσει σε διαφορετικές στιγμές τον The Hollywood Reporter και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκαν από τον ηθοποιό, η μία το 2004 στο Λος Άντζελες και η άλλη το 2015 στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας μέγα σάλο, όπως ήταν αναμενόμενο.

Ο ίδιος ο Noth διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες αυτές, από την πρώτη στιγμή. «Οι κατηγορίες που έκαναν εναντίον μου άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ή ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Το όχι σημαίνει όχι και αυτή είναι μια γραμμή που δεν περνώ ποτέ. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές», διαβάσαμε, μεταξύ άλλων στη δήλωσή του, ενώ λίγο αργότερα προέκυψε ακόμη μία κατηγορία εναντίον του.

Μία τρίτη γυναίκα εμφανίστηκε και υποστήριξε ότι ο Noth της είχε επιτεθεί το 2010, όμως ο εκπρόσωπος του ηθοποιού απάντησε λέγοντας ότι «Ο Chris δεν γνωρίζει ποιο είναι αυτό το άτομο».

Δεν είναι μόνο ο Chris Noth: 10 ακόμη περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης με θύτες ισχυρά πρόσωπα του Χόλιγουντ

Η σύζυγoς του και οι γιοι του

Ο Chris Noth γνώρισε την ηθοποιό Tara Lynn Wilson ως υπάλληλό του, κατά έναν τρόπο, καθώς εκείνη εργαζόταν στο μπαρ του κλαμπ The Cutting Room στη Νέα Υόρκη, του οποίου εκείνος ήταν συν-ιδιοκτήτης. Έγιναν ζευγάρι το 2002, ο γιος τους, Orion, γεννήθηκε το 2008, παντρεύτηκαν τον 2012 και το 2020 υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους, τον οποίο ονόμασαν Keats.

And Just Like That

Ο Chris Noth είχε «φορέσει» για μία τελευταία φορά τον ρόλο που τον έκανε διάσημο τοις πάσι πριν από μερικούς μήνες. Ο 67χρονος ηθοποιός επέστρεψε ως Mr Big στο πλευρό της τηλεοπτικής αγαπημένης του, Carrie Bradshaw, για μία τελευταία φορά -με όλη τη σημασία της λέξεως καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια της.

And Just Like That: Ο Chris Noth εξηγεί γιατί γυρίστηκε όπως γυρίστηκε ΑΥΤΗ η σκηνή

Εξηγώντας γιατί γυρίστηκε έτσι το τέλος του, ο ηθοποιός εξήγησε ότι ο χαρακτήρας του θα «πέθαινε» έτσι κι αλλιώς καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν είχε διάθεση, ούτε σκοπό να επιστρέψει για το reboot του SATC, όμως τόσο οι παραγωγοί όσο ο ίδιος και η Parker δεν ήθελαν να τον «τελειώσουν» στα... μουλωχτά. Έδωσαν, λοιπόν, στον Big ένα τέλος όπως το φανταζόταν όμως να που το τέλος αυτό συνοδεύτηκε και από ένα τεράστιο σκανδαλο που, μάλλον, επισκίασε την όποια άλλη προσπάθεια -για πάντα!