Βασίλης Μπισμπίκης: Μιλά πρώτη φορά δημόσια για τη Δέσποινα Βανδή [video]

20.12.2021
Βασίλης Μπισμπίκης: Μιλά πρώτη φορά δημόσια για τη Δέσποινα Βανδή [video]
«Σ' αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος», είπε, μεταξύ άλλων ο ηθοποιός τονίζοντας ότι «παίρνει πολλή αγάπη».

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 54» στην ΕΤ1 κάθισε ο Βασίλης Μπισμπίκης σήμερα και δεν δίστασε να μιλήσει για τα προσωπικά του, όταν η κουβέντα γύρισε προς τα εκεί.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησαν, αρχικά, να μάθουν πώς αντιμετωπίζει την τεράστια προσοχή που λαμβάνει από τα ΜΜΕ η προσωπική του ζωή.

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή: Η αγριάδα στον φακό μετά τη δημόσια ερωτική καντάδα [video]

«Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι οκ αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή. Έτσι ελπίζω», αποκρίθηκε εκείνος ενώ τόνισε πολλές φορές ότι δεν του αρέσει να κρύβεται και όταν βγαίνει έξω με τη Δέσποινα Βανδή νιώθει 100% ελεύθερος και, απλά, «δεν τον νοιάζει καθόλου» τι συμβαίνει γύρω του.

«Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο», συνέχισε ο Βασίλης Μπισμπίκης και «γελούσαν και τα μουστάκια του».

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα.