Harry Potter: Η επιστροφή στο Hogwarts έχει trailer και εμείς μετράμε αντίστροφα

20.12.2021
Harry Potter: Η επιστροφή στο Hogwarts έχει trailer και εμείς μετράμε αντίστροφα
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς το επόμενο ταξίδι με το Hogwarts Express και έχουμε το πρώτο ολοκληρωμένo trailer.

Στην.. πεπατημένη των Friends οι συντελεστές του λατρεμένου franchise θα ξαναβρεθούν στα "ίδια μέρη" σε ένα reunion που θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις, ιστορίες, συναισθήματα και αναμνήσεις.

Eίναι όλοι εκεί

Ο Harry, η Hermione και ο Ron, κατά κόσμον Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και μαζι΄με τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας, Chris Columbus, θα βρεθουν στο Hogwarts για ένα επικό reunion.

Μαζί τους, οι περισσότεροι βασικοί ηθοποιοί των 8 ταινιών Harry Potter, όπως βλέπουμε στους τίτλους τέλους του trailer: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, και Ian Hart.

Η απουσία της J. K. Rowling

H «μαμά» του Harry Potter δεν θα το κάνει αυτό το ταξίδι μαζί με το cast των ταινιών. Το όνομα της J. K. Rowling έχει εμπλακεί σε ένα σχετικό σκάνδαλο μετά από τα ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια της στα social media και οι παραγωγοί προτίμησαν να την κρατήσουν μακριά από αυτή τη σπουδαία στιγμή του σόου.

Το Harry Potter: Return to Hogwarts θα προβληθεί την πρώτη μέρα του 2022 στο HBO Max