Η Olivia Munn έγινε μαμά για πρώτη φορά

20.12.2021
Η Olivia Munn έγινε μαμά για πρώτη φορά
Η 41χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Χωρίς να το καταλάβει κανείς, και μετά από μια ιδιωτική εγκυμοσύνη, η Olivia Munn έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με τον 39χρονο κωμικό και σύντροφό της John Mulaney.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Mulaney βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Seth Meyers και αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της 41χρονης ηθοποιού, μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών της με φουσκωμένη κοιλιά. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως οι δυο τους γνωρίστηκαν την Άνοιξη και ξεκίνησαν αμέσως τη σχέση τους, ενώ το παιδί τους ήρθε λίγους μήνες αργότερα. "Μπήκα σε αυτή τη σχέση που είναι πολύ όμορφη με ένα απίστευτο άτομο. Και περιμένουμε παιδί. Ήμουν αγχωμένος όταν ήμουν έτοιμος να πω τα νέα", δήλωσε ο Mulaney, προσθέτοντας πως "η Olivia και το μωρό με βοήθησαν να σώσω εμένα από τον εαυτό μου σε αυτό το ταξίδι από την αποκατάσταση", αναφερόμενος στο πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε.

Jennifer Garner: Η μεγάλη απογοήτευση της για τα όσα είπε για εκείνην ο πρώην άνδρας της, Ben Affleck - Τι λένε φίλοι της

Λίγο πριν κυκλοφορήσουν οι φήμες για τη σχέση του με τη Munn, ο ηθοποιός είχε μόλις ανακοινώσει το διαζύγιό του από την επί 7 χρόνια σύζυγό του, Anna Marie Tendler.