O Brad Pitt έκλεισε τα 58 - Ο ίδιος δεν γιόρτασε φέτος αλλά εμείς του ευχόμαστε με την πρώτη του συνέντευξη πριν από 31 χρόνια [video]

19.12.2021
O Brad Pitt έκλεισε τα 58 - Ο ίδιος δεν γιόρτασε φέτος αλλά εμείς του ευχόμαστε με την πρώτη του συνέντευξη πριν από 31 χρόνια [video]
Ένα απίθανο ντοκουμέντο!

Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί. Εκεί που σε άλλες εποχές ο Βrad Pitt θα έκανε ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά του, τώρα αποφάσισε να «κάνει πολύ χαλαρά πράγματα» για έναν καλό λόγο.

Ο Brad Pitt έκλεισε τα 58 στις 18 Δεκεμβρίου, αλλά δεν είχε «ιδιαίτερα σχέδια» για τα γενέθλια του λόγω της πανδημίας και θέλησε να κρατήσει τα πράγματα σε χαμηλούς τόνους. Ο ηθοποιός πέρασε αυτή την ιδιαίτερη μέρα όπως κάθε άλλη μέρα, σύμφωνα με μια πηγή του περιβάλλοντος του και δεν θέλησε να δει κανέναν για να γιορτάσει.

«Τα σχέδια του Brand ήταν να τα περάσει ήσυχα», ανέφερε μια πηγή στο HollywoodLife. «Κανένα μεγάλο πάρτι ή φασαρίες φέτος. Διατηρεί τα πράγματα πολύ χαλαρά, έτσι κι αλλιώς αυτό έκανε τους τελευταίους μήνες. Θα είναι απλώς μια ακόμα μέρα».

«Εξακολουθεί να έχει μεγάλη επίγνωση στο ότι υπάρχει μια πανδημία σε εξέλιξη οπότε κανένα πάρτι ή μεγάλο δείπνο», συνέχισε η πηγή. «Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα σχέδια να δει κανέναν ή κάποιον από την οικογένεια του. Πιο πιθανό είναι να γιορτάσει όταν θα κλείσει τα εξήντα του, σε δύο χρόνια, αλλά για τώρα, κανείς δεν θα τον δει να κάνει τίποτα απολύτως».

Σε κάθε περίπτωση, χρόνια πολλά Brad, και εμείς περιμένουμε με αγωνία να τον δούμε την Άνοιξη του 2022 στην ταινία Lost City μαζί με τη Sandra Bullock και τον Chaning Tatum. Ιδού μια πρώτη γεύση:

Όσο για το βίντο ντοκουμέντο που αναφέραμε; Με αφορμή τα φετινά του γενέθλια, το Entertainment Tonight γύρισε τον χρόνο πίσω στο 1990, στην πρώτη συνέντευξη που πήρε ever από τον Pitt και τη μοιράστηκε. Μεγάλους στόχους για... πράγματα, δήλωνε τότε ότι είχε ο Brad και μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά πως τα κατάφερε! Χρόνια πολλά και πάλι.