Jennifer Lopez: Τη ρώτησαν αν όντως έχει θυμώσει με τα όσα είπε ο Ben Affleck για την Jennifer Garner και εκείνη απάντησε

19.12.2021
Jennifer Lopez: Τη ρώτησαν αν όντως έχει θυμώσει με τα όσα είπε ο Ben Affleck για την Jennifer Garner και εκείνη απάντησε
Η JLo βάζει τέλος στις φήμες στηρίζοντας τον αγαπημένο της 100%.

"Η ιστορία είναι, πολύ απλά, αναληθής. Δεν νιώθω καθόλου έτσι", δήλωσε η Jennifer Lopez αποκλειστικά στο People όταν τη ρώτησαν σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν έξαλλημε τον σύντροφό της ύστερα από τις δηλώσεις εκείνου σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε ο γάμος του και η πρώην σύζυγός του στον αλκοολισμό του.

"Δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερο σεβασμό για τον Ben ως πατέρα, ως συν-γονέα και ως άνθρωπο", δήλωσε χαρακτηριστικά η Jennifer, μην αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο παρανόησης.

Οι δηλώσεις του Αffleck

Ο Ben Affleck μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αλκοολισμό του εξηγώντας πως μέρος του λόγου για τους οποίους ξεκίνησε να πίνει ήταν και το πόσο παγιδευμένος ένιωθε μέσα στον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner.

"Έλεγα, 'Δεν μπορώ να φύγω λόγω των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι να κάνω;' Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να κοιμάμαι στον καναπέ, που αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η λύση", εξήγησε ο Affleck, προσθέτοντας ότι τελικά συνειδητοποίησαν ότι δεν ήθελαν η σχέση τους να είναι το πρότυπο που έβλεπαν τα παιδιά για το γάμο.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και από όλες τις κατευθύνσεις ενώ οι φήμες ήθελαν και την JLo έξαλλη μαζί του.

Η επεξήγηση

Τελικά, ο ίδιος ο Ben Affleck αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στον καλό του φίλο Jimmy Kimmel στην εκπομπή του οποίου ήταν καλεσμένος. Τόνισε, λοιπόν ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα παρουσίασαν και ότι η γενική αίσθηση που άφηνε (ή έπρεπε να αφήσει όλη η συνέντευξη) ήταν η αμοιβαία αγάπη και ο σεβασμός που έχουν με την Jennifer Garner.

Πολύ θυμωμένος ήταν ο Affleck καθώς, όπως είπε στον Kimmel όλα τα άρθρα που γράφτηκαν για εκείνον με την αφορμή της συνέντευξης τον έκαναν να "λέει ακριβώς το αντίθετο από ότι έλεγε στην ουσία" ενώ τον παρουσίαζαν ως τον "χειρότερο, πιο αναίσθητο, ηλίθιο και απαίσιο τύπο", αν και για να είμαστε ακριβείς, ο ίδιος δεν έδωσε ακριβή απάντηση ως προς το τι εννοούσε πραγματικά!

Jennifer Garner: Η μεγάλη απογοήτευση της για τα όσα είπε για εκείνην ο πρώην άνδρας της, Ben Affleck - Τι λένε φίλοι της

Το γεγονός όμως ότι στο στούντιο του Kimmel τον συνόδευσε η ίδια η Lopez ήταν προφανής απόδειξη ότι η σύντροφό του τον στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη, όπως προέκυψε, στιγμή του.

Και να που η σημερινή δημόσια τοποθέτησή της έρχεται για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές...