Ο Σωτήρης Κοντιζάς με μακρύ μαλλί και στέκα - Μια φωτογραφία που πρέπει να δεις

17.12.2021
Ο Σωτήρης Κοντιζάς με μακρύ μαλλί και στέκα - Μια φωτογραφία που πρέπει να δεις
Κατά τα άλλα, παραμένει... τρομακτικά ίδιος, από το 2008 του συγκεκριμένου κλικ μέχρι και σήμερα.

Στο πλαίσιο διαφήμισης, ο Σωτήρης Κοντιζάς έπαιξε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι με τον χρόνο. Μοιράστηκε μία φωτογραφία του με δυο κολλητούς του φίλους που τραβήχτηκε πριν από 13 χρόνια κατά την τελετή αποφοίτησης του ενός και μαζί μία ακόμη που τραβήχτηκε τώρα σε μορφή... "καρμπόν".

Στην πρώτη λήψη αυτό που κανει εντύπωση είναι το μαλλί του σεφ που δεν έχει καμία σχέση με το πώς είναι σήμερα και κάνει, πραγματικά, εντύπωση. Μέχρι εκεί όμως. Γιατί εκτός από το μαλλί, το πρόσωπο και το ύφος είναι ακριβώς τα ίδια.

Σωτήρης Κοντιζάς: Δείτε για πρώτη φορά τον γοητευτικό μικρότερο αδελφό του!

«13 χρόνια πριν, στην αποφοίτηση του Σταύρου στο Πάντειο. Κάποια πράγματα ωριμάζουν με στυλ απελευθερώνοντας κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα τους. Αναφέρομαι στο Chivas Extra 13...! Από την άλλη κ εμείς καλά τα καταφέραμε. Σίγουρα με λιγότερα απωθημένα. Ο Σταύρος σήμερα είναι ο @le_pizzaiolo_tu_corazon στον Proveleggios και ο @nesapu.dim είναι o lead singer στους Honeybadger. Εγώ είμαι.. "με χωρίς" αυτήν την πλούσια κόμη. Τρίχες δηλαδή. Εσύ πού ήσουν 13 χρόνια πριν και ποιά ήταν τα όνειρα σου;», γράφει ο σεφ και κριτής του Master Chef και ιδού:

Master Chef 6

Στο μεταξύ, η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του έκτου κύκλου του δημοφιλούς reality μαγειρικής στο οποίο συμμετέχει ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αρχίσει, ενώ το trailer έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα και είναι ξεκαρδιστικό.

Ακριβή ημερομηνία δεν έχουμε όμως η έναρξη αναμένεται τον Ιανούαριο του 2022. Μέχρι τότε, ιδού μια πρώτη γεύση: