Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει ποιος άνθρωπος τον έκανε να σκεφτεί να γίνει πατέρας [video]

23.11.2021
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει ποιος άνθρωπος τον έκανε να σκεφτεί να γίνει πατέρας [video]
Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός κι ο Άλλος" βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής!

Απολαυστικός και εύστοχος, όπως πάντα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο για πολλά θέματα όμως από αυτά ξεχωρίσαμε τα δύο.

Αρχικά, ξεχωρίσαμε την αποκάλυψη του παρουσιαστή σχετικά με το ότι ο Τάκης Γιαννούτσος ήταν ο άνθρωπος που του ενέπνευσε το όνειρο να γίνει πατερας.

«Αν, Τάκη μου, δεν σε είχα γνωρίσει ίσως να μην είχα κάνει και παιδί», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε να περιγράφει τι ακριβώς ενννούσε.

«Ήταν στο ΚΛΙΚ και μόλις είχες κάνει το παιδί σου, το πρώτο...» και απευθυνόμενος στον Θοδωρή Βαμβακάρη συνέχισε: «Και μου μίλησε για το παιδί του τόσο συγκινητικά και τόσο μαγικά που με μάγεψε. Μπορώ να σου πω ότι ο Τάκης ήταν εκείνος που μου είπε μέσα μου ότι θα πρέπει να κάνεις κι εσύ ένα παιδί», ολοκλήρωσε ο Φώτης με τον δημοσιογράφο να δείχνει πολύ συγκινημένος γυρίζοντας τόσα χρόνια πίσω.

Για την ιστορία, ο γιος του Φώτη Σεργουλόπουλου, Γιώργος, γεννήθηκε το 2013 και μητέρα του είναι μια καλή φίλη του παρουσιαστή, της οποίας την ταυτότητα, όμως, κρατά μυστική, για ευνόητους λόγους.

Το δεύτερο σημείο που ξεχωρίσαμε από τη συνέντευξη αυτή ήταν αυτό που αναφερόταν στην άβολη στιγμή όπου εκείνος και η Μαρία Μπακοδήμου παρουσίαζαν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης και όταν ήρθε η σειρά των Σκοπίων, η Μαρία παρασύρθηκε από τα όσα έβλεπε στο μόνιτορ και είπε "Μακεδονία".

«Φεύγει το μάτι της και βλέπει Macedonia και ήταν σαν να μας το υπαγόρευσαν. "Καλή επιτυχία" και κοιτάει την χώρα και ήταν "Μακεδονία". Και είπε αυτό. Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Η Μαρία το κατάλαβε αμέσως, έκανε ένα έτσι… Η ΕΡΤ το κατάλαβε αμέσως και αντέδρασε αμέσως. Είχαμε ακουστικά, "Ναι, γεια σας, από τα κεντρικά της ΕΡΤ παίρνουμε. Είπατε Μακεδονία"; Λέει "Ναι". "Μάλιστα". Παύση… Ζητήσαμε να παραιτηθούμε, δεν έγινε δεκτ;h από την διοίκηση της ΕΡΤ. Δεχτήκαμε όμως πολύ μεγάλο bullying», περιέγραψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα, όπως προβλήθηκε σήμερα το πρωί από την εκπομπή "Happy Day".

Η εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" προβάλλεται από την ΕΡΤ1 κάθε Τρίτη στις 00:15