Pierce Brosnan: Το συγκινητικό αφιέρωμα στη σύζυγό του, Keely Shaye Smith

10.08.2021
Pierce Brosnan: Το συγκινητικό αφιέρωμα στη σύζυγό του, Keely Shaye Smith
Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 20 χρόνια

Ο Pierce Brosnan είναι ευτυχισμένος και φαίνεται. Ο ηθοποιός γιόρτασε την 20ή επέτειο του γάμου του με τη σύζυγό του, Keely Shaye Smith.

Kate Bosworth - Michael Polish: Διαζύγιο μετά από σχεδόν 8 χρόνια γάμου

Ο 68χρονος ηθοποιός έκανε μέσω Instagram μια ανάρτηση με δύο φωτογραφίες, μια με το ζευγάρι στην αρχή του γάμου τους και μια με ένα πιο πρόσφατο στιγμιότυπο.

"Χρόνια πολλά αγαπημένη μου Keely, η αγάπη μου μεγαλώνει για πάντα για σένα", έγραψε ο Pierce, προσθέτοντας δύο emoji - ένα τετράφυλλο τριφύλλι και μια κόκκινη καρδιά.

Η Keely ανήρτησε επίσης μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του ζευγαριού, μαζί με μια γλυκιά αφιέρωση στον σύζυγό της. "Ακόμα ένα!" έγραψε. "Ευτυχισμένη 20η επέτειο γάμου @piercebrosnanofficial Σε ευχαριστώ για το δώρο της αγάπης και της φιλίας σου. Ο κόσμος είναι πιο όμορφος μαζί σου! 4-8-94 / 8-4-2001."

Ο Pierce και η Keely γνωρίστηκαν το 1994 και παντρεύτηκαν στην πατρίδα του, την Ιρλανδία το 2001. Μαζί έχουν δύο γιους, τον 24χρονο Dylan και την 20χρονη Paris.

Είναι ο δεύτερος γάμος του ηθοποιού. Το 1980, παντρεύτηκε την Cassandra Harris και μαζί καλωσόρισαν έναν γιο, τον Sean, ο οποίος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και μπήκε στον κόσμο της υποκριτικής. Ο Pierce υιοθέτησε επίσης τα παιδιά της Cassandra, Charlotte και Chris, μετά το θάνατο του πατέρα τους, Dermot Harris το 1986.

Ο Pierce έχασε τη Cassandra και τη Charlotte από καρκίνο των ωοθηκών. Η Cassandra πέθανε το 1991 σε ηλικία 43 ετών, ενώ η Charlotte το 2013.