Sharon Stone: Αυτός είναι ο λόγος που απειλείται να χάσει τη δουλειά της

09.08.2021
Sharon Stone: Αυτός είναι ο λόγος που απειλείται να χάσει τη δουλειά της
Η ηθοποιός είναι υποψήφια για το διοικητικό συμβούλιο της SAG-AFTRA

Η Sharon Stone λέει ότι απειλήθηκε με απώλεια εργασίας επειδή επέμεινε ότι όλοι όσοι εργάζονται στο επόμενο έργο της θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για τον κορονοϊό.

Η ηθοποιός είναι υποψήφια για το εθνικό διοικητικό συμβούλιο της SAG-AFTRA και καθιστά την ασφάλιση υγείας υψηλή προτεραιότητα της καμπάνιας της, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της πανδημίας του COVID-19. Σε ένα βίντεο που προώθησε την υποψηφιότητά της, μοιράστηκε ότι έχασε πρόσφατα την ασφάλιση υγείας της μέσω του σωματείου.

Jennifer Aniston: "Δεν κάνω παρέα με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί"

"Ως ηθοποιοί, ξέρετε, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς", λέει στο βίντεο. "Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το πω αυτό. Έχασα την ασφαλιστική μου ασφάλιση μετά από 43 χρόνια εξαιτίας του COVID. Μου έλειπαν $13 και δεν πιστεύω πραγματικά ότι είναι λογικό για οποιονδήποτε από εμάς". Το περιοδικό Variety αναφέρει ότι το σχέδιο υγείας του SAG-AFTRA αντιμετώπιζε ελλείμματα και αύξησε τις απαιτήσεις καταλληλότητας, γεγονός που το έθεσε στο στόχαστρο της κοινότητας του Χόλιγουντ.

"Θα επιστρέψω στο επάγγελμά μου πριν εμβολιαστούν όλοι; Όχι, δεν θα πάω. Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν. Θα χάσω την δουλειά μου εάν όλοι δεν εμβολιαστούν; Ναι, θα μπορούσα. Θα στηρίξω όμως, όλους εμάς, ώστε όλοι στα στούντιο να είναι εμβολιασμένοι; Ναι, θα το κάνω. Είναι γελοίο να πρέπει να πάμε στην δουλειά εκεί, όπου στην πραγματικότητα δεν είναι ασφαλές να δουλεύουμε", είπε η 63χρόνη ηθοποιός.