Η Jada Pinkett Smith ξύρισε το κεφάλι της και εξηγεί γιατί πήρε αυτή την απόφαση

14.07.2021
Η Jada Pinkett Smith ξύρισε το κεφάλι της και εξηγεί γιατί πήρε αυτή την απόφαση
Ριζικό τέλος στα προβλήματα που είχε με τα μαλλιά της εδώ και χρόνια έβαλε η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Will Smith -με λίγη βοήθεια από την κόρη της, όπως φαίνεται.

Η Jada Pinkett Smith ξύρισε το κεφάλι της και το αποκάλυψε με μια ανάρτηση -αναδημοσίευση ανάρτηση της κορης της, για την ακρίβεια- στα social media.

H γνωστή ηθοποιός δεν είχε κρύψει ποτέ τα προβλήματα απώλειας μαλλιών που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, προβλήματα που την ανάγκαζαν να τα κρατά είτε πολύ πολύ κοντά, είτε καλυμένα με τουρμπάν, πιο πρόσφατα.

Εντάξει, το ότι αυτές οι εμφανίσεις της χάρισαν ένα συγκεκριμένο στυλ, το οποίο, υποστήριξε και καλλιέργησε στο έπακρον η ίδια, είναι αδιαμφισβήτητο, όμως προφανώς ήρθε η... ώρα μηδέν!

Η εμφάνιση της Iris Law με ξυρισμένο κεφάλι στο κόκκινο χαλί

Πρώτη ενημέρωσε για τη μεγάλη αλλαγή που αφορά στην εμφάνιση της μητέρας της με μια κοινή τους φωτογραφία και τα παρακάτω λόγια: "Ένα δώρο είναι αγνό όταν δίνεται από την καρδιά στον σωστό άνθρωπο τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος και όταν δεν περιμένεις κάτι ως αντάλλαγμα".

Αυτή την ανάρτηση της κόρης κοινοποίησε η Jada με τα εξής λόγια: "Η Willow με ώθησε να το κάνω γιατί ήταν ώρα να το εγκαταλείψv ΑΛΛΑ... τα 50 μου χρόνια θα φωτιστούν θεϊκά υπό αυτό το στέγαστρο❣️😜"