Γάμος και εγκυμοσύνη για την Kourtney Kardashian - Οι αναρτήσεις που πρόδωσαν το μυστικό

14.07.2021
Γάμος και εγκυμοσύνη για την Kourtney Kardashian - Οι αναρτήσεις που πρόδωσαν το μυστικό
Πρώτη φορά νυφούλα ντύθηκε η μεγαλύτερη από τις αδελφές Kardashian σύμφωνα με κρυφά μηνύματα στα social media των δικών της ανθρώπων.

Έναν τρελό έρωτα φαίνεται ότι ζουν τους τελευταίους μήνες η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker και όχι μόνο δεν το κρύβουν, αλλά το βροντοφωνάζουν με αρκετούς μάλιστα να αντιδρούν στην έντονα ερωτική διάθεση που επιδεικνύουν σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους.

Οι διάσημοι ερωτευμένοι πέρασαν τον Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας και οι αετομάτηδες φανς τους ίσως να έπιασαν "λαβράκι" εστιάζοντας σε δύο απο τα δεκάδες σχόλια που καταγράφηκαν κάτω από τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν.

Μεταξύ των σχολίων λοιπόν, εντοπίστηκε ένα από τον κομμωτή της ριάλιτι σταρ, Glen Coco ο οποίος έγραψε "Τώρα ξέρω γιατί ο κόσμος παντρεύεται στο Βέγκας. Τόση αγάπη μαζί με διασκέδαση!!!". Ένα το "κρατούμενο" λοιπόν.

Ένα story μου μοιράστηκε η κόρη του ντράμερ των Blink-182, βέβαια, ήταν πιο... αποκαλυπτικό! Ένα σύντομο βίντεο με τους δυο ερωτευμένους και το σχόλιο "Είμαι τόσο χαρούμενη για τους δυο σας" ίσως είπε περισσότερα από όσο διαβάσαμε!

Eπίσημα δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση ακόμη, όμως οι "κακές γλώσσες" μιλούν ήδη για ένα παιδάκι που έρχεται. Σημειώνουμε ότι η Kourtney Kardashian έχει τρία παιδιά από την πολυετή σχέση της με τον Scott Disick, με τον οποίο, όμως, ουδέποτε παντρεύτηκε.

Νύφη και μητέρα (ξανά) μαζί, λοιπον η Κourt; Αναμένουμε τις ανακοινώσεις.