Shakira: "Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου"

01.07.2021
Shakira: "Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου"
Η τραγουδίστρια κατηγορεί την...πεθερά της για μια από τις χειρότερες επιλογές της

Οι μητέρες δεν ξέρουν πάντα καλύτερα - και η Shakira συμφωνεί. Σε ένα νέο επεισόδιο της σειράς British Vogue's Life in Looks YouTube, η 44χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικά μυστικά πίσω από τις καλύτερες αλλά και χειρότερες στυλιστικές της στιγμές.

Sharon Stone: Στα 63 της γοήτευσε το Instagram με το κίτρινο μαγιό της

Η εξιστόρηση της Shakira ξεκινά με το σέξι σύνολο που φορούσε στα βραβεία Grammy Latin 2000, αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν αναφέρθηκε στην επόμενη εμφάνιση. "Ω, πόσο φριχτό!", είπε η Κολομβιανή σταρ όταν είδε μια φωτογραφία της από την 46η Έκδοση του MIDEM το 2012, όπου διάφορες διασημότητες τιμήθηκαν από το γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού.

Natalie Imbruglia: Η απάντηση της στο αν κατάλαβε ότι ο πρώην της, David Schwimmer, έτρεφε συναισθήματα για την Jennifer Aniston

Η Shakira, η οποία είναι παντρεμένη με τον Gerard Piqué από το 2011, κατηγόρησε την κακή επιλογή του ατημέλητου χτενίσματος της στη μητέρα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. "Το χειρότερο λάθος της ζωής μου", είπε με χιούμορ η Shakira, συμπληρώνοντας απευθυνόμενη στην πεθερά της:" Δεν παίρνω ξανά συμβουλές ομορφιάς από εσάς".

Παρά τo παράπονο της, η Shakira είπε ότι θυμάται το φόρεμα της Alaïa "με μεγάλη αγάπη" επειδή ο αείμνηστος σχεδιαστής Azzedine Alaïa ήταν "σπουδαίος φίλος" της που συχνά τη βοηθούσε για τις εμφανίσεις της σε μεγάλα events.