Kate Winslet: Ποιο αντικείμενο έκλεψε από τα γυρίσματα του Τιτανικού

02.06.2021
Kate Winslet: Ποιο αντικείμενο έκλεψε από τα γυρίσματα του Τιτανικού
Με αφορμή την εμφάνισή της στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία Mare of Easttown, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός γυρίζει τον χρόνο πίσω και... εξομολογείται.

Το Mare of Easttown μόλις ολοκλήρωσε τον πρώτο του (και ίσως μοναδικό) κύκλο και ήταν πραγματικά φανταστικό. Με αυτήν την αφορμή, η πρωταγωνίστρια Kate Winslet έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στους The New York Times. Η ηθοποιός μίλησε με τη Maureen Dowd για το ρόλο της στη σειρά, αλλά επίσης απάντησε σε μια σειρά γρήγορων ερωτήσεων «επιβεβαίωσης ή άρνησης», συμπεριλαμβανομένων όσων πραγμάτων έκλεψε από το γύρισμα του Τιτανικού. Και όχι, η απάντηση δεν είναι το σχέδιο του Τζακ, ούτε το γιγαντιαίο κολιέ με διαμάντια αλλά πήρε για τον εαυτό της ένα κομμάτι από τα κοσμήματα της Rose!

«Οι υπόλοιποι έκλεψαν τα φλιτζάνια και τα πιατάκια της γραμμής White Star», είπε η Κate. «Ήμουν καλή. Πήρα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της Rose, αλλά κάπου έχασα το ένα».

Μήπως κάποιος δικός της να βοηθήσει την Kate να βρεί το χαμένο σκουλαρίκι (αν το έχει χάσει στο σπίτι);

Παρεμπιπτόντως, ξέρεις ότι η κόρη της Kate Winslet είναι ηθοποιός;
Μάθε όλα όσα θέλεις να ξέρεις πατώντας στον σύνδεσμο.

Σε άλλες ειδήσεις, ζητήθηκε επίσης από την Kate να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί αυτήν την υποθετική δήλωση: «Δεν μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις για τον Ben Affleck και τη Jennifer Lopez». Και σε απάντηση είπε, «Τι; Όχι! Δεν έχω διαβάσει ποτέ για τη Jennifer στη ζωή μου. Τι είναι αυτές οι ερωτήσεις;».

Άλλα πράγματα που μάθαμε από τη συνέντευξη: Πρώτον δεν κρατά πλέον το Όσκαρ στο πίσω μέρος της τουαλέτας της: «Δεν ξέρω πραγματικά πού βρίσκεται το Όσκαρ αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι είναι πιθανώς στο υπνοδωμάτιο του γιου μου. Αλλά ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πίσω μέρος της τουαλέτας μου». Και δεύτερον, ο συμπρωταγωνιστής της στο Mare of Easttown, Guy Pearce, πλένει τα κουτάκια των αναψυκτικών στο πλυντήριο πιάτων πριν τα βάλει στην ανακύκλωση!

Η Kate Winslet έχει κάνει αμέτρητες συνεργασίες, όμως για μία συγκεκριμένη έχει μετανιώσει.
Δες εδώ ποια και γιατί.