Jennifer Aniston: Γιατί της ήταν δύσκολο να συμμετάσχει στο Friends: The Reunion

02.06.2021
Jennifer Aniston: Γιατί της ήταν δύσκολο να συμμετάσχει στο Friends: The Reunion
Αν έπιασες τον εαυτό σου να δακρύζει βλέποντας το Friends: The Reunion, ετοιμάσου να ξαναδακρύσεις με τα λόγια της Jennifer Aniston σχετικά με το πολυσυζητημένο επεισόδιο. Λίγο μετά τo special επεισόδιο που προβλήθηκε στις 27 Μαΐου, η Aniston επισκέφτηκε το σόου Gayle King in the House, όπου μίλησε για το πόσο περίεργο ήταν να επιστρέψει στη σειρά. «Ήταν κατά κάποιο τρόπο ένα χτύπημα στην καρδιά», είπε για την εμπειρία. Νομίζω ότι ήταν για όλους μας. Ακόμα και με την Courteney (Cox) κλαίγαμε».

Σύμφωνα με την Aniston, αυτή και τα μέλη του καστ είχαν να βρεθούν επί σκηνής από το 2004, όταν το Friends τελείωσε τον κύκλο του. «Το είδαμε ρομαντικά, αλλά πρέπει επίσης να θυμάσαι ότι δεν ήμασταν όλοι εκεί (από το φινάλε της σειράς)», συνέχισε η Aniston. «Και τότε ήταν μια πολύ συγκεκριμένη στιγμή, όταν αποχαιρετούσαμε κάτι που δεν θέλαμε, νοιαζόμασταν βαθιά, αλλά ξέραμε ότι ήταν η ώρα να πούμε αντίο. Οι ζωές μας ήταν μπροστά μας. Είχαμε το μέλλον μας μπροστά μας. Ένιωσα σχεδόν ότι ο χρόνος είχε σταματήσει και ταξιδέψαμε στο χρόνο. Και υπάρχει το καλό σε αυτό, και μετά υπάρχει θλίψη σε αυτό».

Αν και έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που το NBC πρόβαλλε το φινάλε των Friends, η Aniston παρέμεινε τόσο κοντά με τους συναδέλφους της όσο ποτέ. Όταν ρωτήθηκε από την Gayle King τι σημαίνει για εκείνη να αποτελεί μέρος της θρυλικής αυτής κωμικής σειράς, η Aniston ανέφερε πώς αυτές οι φιλίες της οθόνης έγιναν πραγματικές φιλίες. «Η ποσότητα της αγάπης που έχουν οι άνθρωποι για αυτούς τους έξι χαρακτήρες είναι κάτι που δεν μπορείς να εξηγήσεις πραγματικά τη σημασία του», πρόσθεσε. «Αν αναλογιστούμε το πόση ευτυχία έφερε αυτή η σειρά στους ανθρώπους, αυτό είναι ένα ιδιαίτερο πράγμα για να είσαι μέρος του».

Και παρόλο που η Aniston παρέμεινε πάντα φίλη με τους συμπρωταγωνιστές της, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του Friends: The Reunion ότι εκείνη και ο David Schwimmer ενώ είχαν ερωτευτεί ο ένας τον άλλο, έγιναν περισσότερο φίλοι από ποτέ. «Κάποια στιγμή, και οι δύο ερωτευτήκαμε δυνατά ο ένας τον άλλον - αλλά ήταν σαν να περνούσαν δύο πλοία μέσα στη νύχτα, επειδή πάντα ο ένας από εμάς ήταν σε σχέση», εξήγησε ο Schwimmer.

Ο Schwimmer και η Aniston είναι και οι δύο φαινομενικά single αυτή τη στιγμή, οπότε ποιος ξέρει - ίσως η επανένωση των Friends να τους δώσει μια έμπνευση επανασύνδεσης. Δεν θα το βρίσκαμε κακό!

Για την ιστορία, ιδού η φωτογραφία την οποία επέλεξε η Jen για την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram τον Οκτώβρη του 2019 και, φυσικά, το... έριξε!