Γιώργος Παπαγεωργίου: Το κόμπλεξ με τη μητέρα του και ο γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη

12.03.2021
Γιώργος Παπαγεωργίου: Το κόμπλεξ με τη μητέρα του και ο γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη
Καλεσμένος στο "The 2Night Show" ήταν χθες το βράδυ ο γνωστός ηθοποιός και, μεταξύ των άλλων, φυσικά, μίλησε και για τις δυο γυναίκες της ζωής του.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, χθες βράδυ (11/3/2021) και μίλησε για όλα.

Αναπόφευκτα, η συζήτηση ξεκίνησε από τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού [φωτό κάτω] με τον ταλαντούχο ηθοποιό να αποκαλύπτει το κόμπλεξ που είχε απέναντί της.

Από τη δραματική σχολή ακόμα είχα αναπτύξει ένα μεγάλο κόμπλεξ. Δηλαδή κάπως ήθελα να αποφεύγω με κάθε τρόπο να συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου. Μου είχε βγει μία φοβία από την ανάποδη. Για να μην έχουν να πουν, να μην έχουν να σκεφτούν ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά ως μία συνέχεια της μητέρας μου.

«Οτιδήποτε είχε να κάνει με δουλειές της μάνας μου το απέφευγα» πρόσθεσε ο ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά «Σχεδόν ενήλικες» στο MEGA, συμπληρώνοντας, όμως, ότι 10 χρόνια αργότερα, πήρε τη μεγάλη απόφαση και ανέβηκε μαζί της στο σανίδι, στην παράσταση "Αρίστος".

«Σκέφτηκα πολύ ότι θα ήθελα να δουλέψω με την μάνα μου. Ένιωσα ειδικά στο θεατρόφιλο κοινό πως δεν υπήρχε πια η ανάγκη να έχω αυτό τον φόβο. Δουλέψαμε μαζί και ήταν πολύ ωραίο», είπε χαρακτηριστικά.

Η συζήτηση, φυσικά, στράφηκε, κάποια στιγμή και στη σύντροφό του, Δανάη Μιχαλάκη, {φωτό στην αρχή του θέματος] την ηθοποιό που εμείς γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τον ρόλο της "Δρόσως Σταμίρη" στην τηλεοπτική επιτυχία "Άγριες Μέλισσες".

Τον περασμένο μήνα, ρεπορτάζ της Real είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι ετοιμάζει καλοκαιρινό γάμο στη Σύρο και χθες, ο... "γαμπρός" εξήγησε τι συμβαίνει πραγματικά.

Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει για τον γάμο το καλοκαίρι. Κάτι κυκλοφόρησε αλλά δεν ισχύει πολύ γιατί επηρεάζει ο Covid σε όλο αυτό. Τους φίλους μας θα καλούσαμε. Το τρενάρουμε ακόμα και ανάλογα τα μέτρα που θα υπάρχουν. Για καλοκαίρι λέμε

Αναμένουμε λοιπόν.