Γιώργος Λιανός: Οι δηλώσεις για την νεογέννητη κόρη του λίγο πριν φύγει ξανά για Άγιο Δομίνικο [video]

05.03.2021
Γιώργος Λιανός: Οι δηλώσεις για την νεογέννητη κόρη του λίγο πριν φύγει ξανά για Άγιο Δομίνικο [video]
Τέλος το χαρούμενο οικογενειακό διάλειμμα για τον δημοφιλή παρουσιαστή που επιστρέφει στο Survivor.

Από τη στιγμή που πήρε τα ηνία από τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη η οποία περίμενε το πρώτο τους παιδί -τέταρτο για εκείνον, παρεμπιπτότως- γνώριζαν ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μην είναι παρών στη γέννηση. Έτσι και έγινε. Μόλις έλαβε το τηλεφώνημα για τον ερχομό της μικρούλας, ο Γιώργος Λιανός μπήκε σε ένα αεροπλάνο και γύρισε στην Ελλάδα, όμως το παιδάκι το είδε πρώτη φορά διαδικτυακά και μετά δια ζώσης.

"Το ξέραμε από την αρχή", είπε σήμερα, μεταξύ άλλων, στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο λίγο πριν πάρει την πτήση της επιστροφής.

Πάντα μετρημένος στα όσα λέει ο Γιώργος Λιανός, μοιράστηκε τη χαρά του, εξήγησε ότι έδωσαν στο μωρό το όνομα Βαλέρια αφενός γιατί του άρεσε ως όνομα αφετέρου γιατί εφόσον η μία του κόρη έχει όνομα που ξεκινά από "Α" (Αριάννα) η δεύτερη θα ήθελε να ακολουθήσει με το "Β".

Ιδού τα όσα είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος έκλεισε με την ευχή όταν επιστρέψει να ακούσει ευχάριστα νέα για τον κορονοϊό.