Game of Thrones: O Jon Snow και η Ygritte του έγιναν γονείς - Οι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο τους

17.02.2021
Game of Thrones: O Jon Snow και η Ygritte του έγιναν γονείς - Οι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο τους
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Kit Harrington και η Rose Leslie που υποδέχτηκαν -αν και υπό άκρα μυστικότητα- το μωράκι τους.

Το δημοφιλές ζευγάρι των ηθοποιών που γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Game of Thrones κατάφερε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολύ καιρό. Όσο καιρό είχαν δεσμό, όταν παντρεύτηκαν, όταν εκείνος νοσηλεύτηκε σε κλινική ψυχικής υγείας για να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του, όταν έμεινε έγκυος ο Rose, τώρα που γέννησε. Τα πάντα έγιναν υπό εξαιρετική διακριτικότητα.

Ο φωτογραφικός φακός, όμως, τελικά τους ξετρύπωσε και μάλιστα σε βόλτα με το μωράκι τους στον μάρσιπο. Πρόκειτια για ένα υγιέστατο αγοράκι, τη γέννηση του οποίου επιβεβαίωσε επίσημα και η εκπρόσωπος του ζεύγους, χωρίς όμως να δώσει περισσότρες λεπτομέρειες, πέρα από την ευτυχία των γονιών του.

Ιδού και να τους ζήσει:

Όπως είχε αποκαλύψει η Rose σε παλιότερη συνέντευξη το μωράκι θα μεγαλώσει στην εξοχή και συγκεκριμένα σε ένα απίστευτα παλιό σπίτι που αγόρασαν πρόσφαστα εκείνη και ο Kit στην Ανατολική Αγγλία. Ένα παμπάλαιο αρχοντικό το οποίο μοιάζει "να έχτισε ο Jon Snow"; είχε πει, τότε, χαριτωμένα η ηθοποιός!