Salma Hayek για σκηνή σεξ στην οποία συμμετείχε: "Σπάραξα στο κλάμα"

17.02.2021
Salma Hayek για σκηνή σεξ στην οποία συμμετείχε: "Σπάραξα στο κλάμα"
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού για την κινηματογραφική σκηνή που τη στιγμάτισε

Η Salma Hayek μίλησε για την "τραυματική", όπως την αποκάλεσε, εμπειρία της στα γυρίσματα μιας ερωτικής σκηνής για την ταινία Desperado, σε συνέντευξη της στο podcast Armchair Expert του Dax Shepard. Η 54χρονη ηθοποιός είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση το 1993 στο πλευρό του Antonio Banderas και όπως λέει, δεν είχε ενημερωθεί πως θα υπήρχε σκηνή σεξ ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπρωταγωνιστή της.

Δες και αυτό: Το... στήθος της Salma Hayek αποκτάει τη δική του τηλεοπτική σειρά!

«Όταν ξεκινήσαμε το γύρισμα, σπάραξα στο κλάμα, Έλεγα πως δεν ξέρω πώς να το κάνω και πως φοβάμαι. Ένα από τα πράγματα που φοβόμουν ήταν ο Antonio, ο οποίος ήταν απόλυτος τζέντλεμαν και είμαστε ακόμη πάρα πολύ φίλοι, ήταν πολύ χαλαρός. Με φόβιζε το ότι για εκείνον δεν ήταν τίποτα. Άρχισα να κλαίω και μου έλεγε, 'Θεέ μου, με κάνεις να αισθάνομαι απαίσια'. Ντρεπόμους τόσο πολύ που έκλαιγα». Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να τονίσει πως τόσο ο συμπρωταγωνιστής της, όσο και ο σκηνοθέτης, Rober Rodriguez, έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να νιώσει άνετα, και πως ο Rodriguez δεν την πίεσε, αλλά η εμπειρία ήταν τραυματική.

Αυτό το είδες; Sex and the City: Έτσι θα δικαιολογηθεί η απουσία της Samantha στο νέο κύκλο

«Δεν άφηνα την πετσέτα, προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω. Την άφηνα για δυο δευτερόλεπτα και μετά έβαζα ξανά τα κλάματα. Αλλά το καταφέραμε, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε τη δεδομένη στιγμή. Σκεφτόμουν συνεχώς τον πατέρα και τον αδερφό μου, αν θα το δουν και αν θα τους πειράξει. Οι άντρες δεν το έχουν αυτό. Ο πατέρας θα πει, 'Αυτός είναι ο γιος μου!'», πρόσθεσε η Hayek.