Justin Timberlake: Γιατί ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από την Britney Spears;

15.02.2021
Justin Timberlake: Γιατί ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από την Britney Spears;
Το νέο ντοκυμαντέρ για τη ζωή της τραγουδίστριας προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Justin Timberlake αποφάσισε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από την Britney Spears, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή της, με τίτλο Framing Britney Spears, το οποίο περιλαμβάνει παλιά αποσπάσματα στα οποία ο Timberlake μιλούσε για τη σεξουαλική σχέση του με την τραγουδίστρια.

Δες και αυτό: Ο σύντροφος της Britney Spears σοκάρει με τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της

Με μια ανάρτηση του μέσω Instagram, o τραγουδιστής εξέφρασε τη λύπη του και δήλωσε ότι θέλει να αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του, ζητώντας συγγνώμη τόσο από την Spears, όσο και από την Janet Jackson, της οποίας το στήθος ο ίδιος αποκάλυψε κατά λάθος κατά τη διάρκεια της κοινής εμφάνισής τους στο Super Bowl το 2004. Παρ'όλο που και οι δυο είχαν ζητήσει συγγνώμη, η τραγουδίστρια δέχθηκε το μεγαλύτερο μέρος των επικρίσεων, ενώ της επιβλήθηκε πρόστιμο και σταμάτησε να προωθείται από το MTV και πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς των ΗΠΑ.

Αυτό το είδες; Nicole Kidman: Άντρας την χτύπησε στην Όπερα του Σύνδεϋ για τον πιο απίστευτο λόγο

«Έχω δει τα μηνύματα, τα tag, τα σχόλια και θέλω να απαντήσω. Λυπάμαι βαθιά για όλες τις φορές που οι ενέργειές μου συνέβαλαν στο πρόβλημα, στις οποίες είπα κάτι που δεν έπρεπε ή δεν υπερασπίστηκα το σωστό. Καταλαβαίνω ότι δεν ανταποκρίθηκα σε αυτές τις στιγμές και σε πολλές άλλες και επωφελήθηκα από ένα σύστημα που επιτρέπει τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην Britney Spears και στην Janet Jackson, επειδή ενδιαφέρομαι για αυτές και τις σέβομαι και ξέρω ότι απέτυχα. Νιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω, εν μέρει, επειδή όλοι οι εμπλεκόμενοι αξίζουν καλύτερα και κυρίως επειδή αυτή είναι μια μεγαλύτερη συζήτηση στην οποία θέλω να είμαι μέρος και να ωριμάσω από αυτή. Η βιομηχανία είναι ελαττωματική. Προκαθορίζει τους άνδρες, ιδιαίτερα τους λευκούς, για επιτυχία. Ως άνδρας σε προνομιούχα θέση, θέλω να το εκφράσω αυτό. Εξαιτίας της άγνοιάς μου δεν το αναγνώρισα όσο συνέβαινε στη ζωή μου, αλλά δεν θέλω ποτέ ξανά να επωφεληθώ επειδή 'γκρεμίζονται' άλλοι. Ξέρω ότι αυτή η απολογία είναι ένα πρώτο βήμα και δεν με απαλλάσσει από το παρελθόν. Θέλω να αναλάβω ευθύνη για για τα δικά μου λάθη σε όλο αυτό όπως και να είμαι μέρος ενός κόσμου που ανυψώνει και στηρίζει. Ενδιαφέρομαι βαθιά για την ευημερία των ανθρώπων που αγαπώ που έχω αγαπήσει. Μπορώ να τα πάω καλύτερα και θα το κάνω», έγραψε στην ανάρτησή του.