Ben Affleck: Θυμάται τις σεξιστικές και ρατσιστικές αναφορές στη σχέση του με την Jennifer Lopez

17.01.2021
Ben Affleck: Θυμάται τις σεξιστικές και ρατσιστικές αναφορές στη σχέση του με την Jennifer Lopez
"Άσχημα, κακά πράγματα γράφτηκαν για εκείνη με τρόπους που αν τα έγραφαν τώρα θα κυριολεκτικά έχανες τη δουλειά σου"

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του podcast The Hollywood Reporter's Awards Chatter, ο Ben Affleck αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Jennifer Lopez, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Το ειδύλλιο του Affleck και της J.Lo, το οποίο διήρκεσε από το 2002 έως το 2004, αποτέλεσε αντικείμενο πολλών πρωτοσέλιδων εκείνη την εποχή.

Δες και αυτό: Jennifer Lopez και... κυτταρίτιδα: Μαζί για μπάνιο στο Μαϊάμι - Ε, και;

"Ξέρετε, υπάρχει πάντα η 'ιστορία του μήνα', και η σχέση μου με την Jennifer Lopez ήταν η ιστορία των tabloid τη στιγμή που αυτή η βιομηχανία αναπτύχθηκε αρκετά", είπε ο ηθοποιός. "Ακόμα, μέχρι σήμερα, κάποιοι θα πουν, 'Σε βλέπω στις φωτογραφίες των paparazzi' και θέλω να πω 'Ναι, έφυγα από το σπίτι μου και έβγαλα τα σκουπίδια. Δεν το προσπαθώ. Είναι λες και αν φύγεις από το σπίτι σου, το κάνεις μόνο με την ελπίδα ότι είσαι αρκετά τυχερός να καταλήξεις στην Daily Mail. Είναι παράλογο!", είπε ο ίδιος.

Αυτό το είδες; Zoe Kravitz: Έκανε αίτηση διαζυγίου μετά από 18 μήνες γάμου

"Ήταν σεξιστές και ρατσιστές προς εκείνη - Άσχημα, κακά πράγματα γράφτηκαν για αυτήν με τρόπους που αν το έγραφες τώρα κυριολεκτικά θα έχανες τη δουλειά σου για αυτά που είπες", είπε. "Τώρα τη σέβονται για τη δουλειά της, από πού προήλθε, τι πέτυχε - και θα έπρεπε να είναι! Θα έλεγα ότι, αν προέρχεσαι από το Μπρονξ, έχεις περισσότερες πιθανότητες να καταλήξεις στο Ανώτατο Δικαστήριο από ό, τι να αποκτήσεις την καριέρα της".

Σήμερα, ο Affleck είναι σε σχέση με την Ana de Armas, ενώ η J.Lo είναι αρραβωνιασμένη με τον Alex Rodriguez.