George Clooney: "Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Με άλλαξε για πάντα"

17.01.2021
George Clooney: "Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Με άλλαξε για πάντα"
Όσα δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξη του

Σε συνέντευξη του στα BAFTA, o George Clooney αποκάλυψε το μεγαλύτερο του λάθος, που όπως ο ίδιος δήλωσε τον "άλλαξε για πάντα", και έχει να κάνει με τον ρόλο του ως Batman.

Δες και αυτό: Sex & The City: Το απίστευτο ποσό που θα λάβουν οι πρωταγωνίστριες για τα νέα επεισόδια

Ο 59χρονος ηθοποιός δήλωσε πως θεωρεί λάθος του που δέχτηκε εξαρχής αυτόν τον ρόλο, αλλά έμαθε από το λάθος του και διαχειρίστηκε διαφορετικά την καριέρα του. Ο Clooney υποδύθηκε τον Batman στην ταινία του 1997, Batman & Robin, μια επιλογή που τότε χαρακτηρίστηκε ως μια από τις χειρότερες για το συγκεκριμένο ρόλο, ενώ το 2010 η ταινία ψηφίστηκε ως η "χειρότερη ταινία που έγινε ποτέ" από τους αναγνώστες του περιοδικού Empire.

Αυτό το είδες; "Ζήνα" εναντίον "Ηρακλή" με αφορμή σχόλιό του για την εισβολή στο Καπιτώλιο - "Όχι, φυστίκι. Δεν είναι Πατριώτες"

Μιλώντας για το Out Of Sight, στο οποίο πρωταγωνίστησε μετά τον Batman & Robin, είπε: "Ήταν ένας χρόνος, που με πυροβόλησαν επειδή έκανα την ταινία 'Batman & Robin' και κατάλαβα αυτή την επίθεση, αφού πήρα τον ρόλο σαν ένας ηθοποιός που μόλις μπαίνει στη δουλειά και είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει τον Batman. Δεν σκέφτηκα ότι αφού ήμουν ο κεντρικός ήρωας, θα λάμβανα την αποτυχία όλης της ταινίας και όχι μόνο της δικής μου ερμηνείας. Τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να επικεντρωθώ σε καλύτερα σενάρια, αφού το σενάριο είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν μπορείς να φτιάξεις μια καλή ταινία από ένα κακό σενάριο, αλλά μπορείς να φτιάξεις μια κακή ταινία από ένα καλό σενάριο" πρόσθεσε ο ίδιος.