Kate Hudson: Ο μεγάλος της γιος έγινε 17 ετών και το βίντεο με τα αδέλφια του μας "έλιωσε"

07.01.2021
Kate Hudson: Ο μεγάλος της γιος έγινε 17 ετών και το βίντεο με τα αδέλφια του μας "έλιωσε"

H Kate Hudson έχει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές σχέσεις της: τον Ryder που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της Chris Robinson και σήμερα γίνεται 17 ετών, τον 9χρονο Bingham, με τον Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse και την δύο ετών Rani, καρπό του έρωτά της με τον νυν σύντροφό της Danny Fujikawa.

Έχοντας αγκαλιά την κόρη της και τον μικρότερο γιο της στο πλάι της η Kate ανέβηκε στις σκάλες και έφτασε στο δωμάτιο του πρωτότοκού της. Τα παιδιά ρίχτηκαν αμέσως στο κρεβάτι με τον αδελφό τους και η μαμά (μαζί με εμάς) έλιωσε!

"Χρόνια πολλά @mr.ryderrobinson 17 σήμερα! Μία πρωινή οικογενειακή γιορτή για τον μεγάλο μας άντρα. ☀️ Τρυφερέ, καλόκαρδε, ξεκαρδιστικέ, διακριτικέ, πιστέ, ανθεκτικέ γιε μου... Τα έχεις ολα. Θα έχεις μια υπέροχη ενήλικη ζωή αν παραμείνεις στον δρόμο που τραβάς γιατί είσαι σκέτο χρυσάφι. 💫 Εδώ είμαστε, στο ξεκίνημα του 18ου έτους της ζωής σου και εγώ έχω έναν ακόμη χρόνο για να σε βοηθήσω να γυαλίσεις τα φτερά σου ώστε να είναι έτοιμα όταν πετάξεις. Θα ρουφήξω κάθε στιγμή. Χρόνια πολλά!!! 🎂🎉", γράφει η διάσημη μανούλα και ιδού η ανάρτησή της