Οι 6 πιο ρομαντικές ερωτικές σκηνές στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου [video]

09.01.2021
Οι 6 πιο ρομαντικές ερωτικές σκηνές στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου [video]
Σου έχει τύχει ποτέ να θέλεις να δεις "επί τούτου" μια ταινία ώστε να συγκινηθείς και να κλάψεις; Σε εμάς ναι. Στην ιστορία του σινεμά οι ερωτικές σκηνές που εμπεριέχουν το ρομαντικό στοιχείο, βρίσκονται σε ξεχωριστό επίπεδο. Τέτοιες σκηνές σε κάνουν να ταυτιστείς με τους ήρωες, κυρίως, συναισθηματικά. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ερωτικές σκηνές Iconic ρομαντικών ταινιών, οπότε δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο για να τις αναζητήσεις. Έσυ διάλεξε απλά αυτή που μιλάει μέσα σου και πάρε την ευκαρία να θυμηθείς και ολόκληρη την ταινία. Σαββατοκύριακο και καραντίνα γαρ!

The Notebook (2004)

Τι έρωτας κι αυτός! Ο Ryan Gosling και η Rachel McAdams στις ερμηνείες της ζωής τους. Οι δυο τους λέγεται ότι, παρόλο που αργότερα έγιναν ζευγάρι και στη ζωή, στα γυρίσματα της ταινίας "δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο". Ουδείς αντιλήφθηκε το παραμικρό!

Dirty Dancing (1987)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ιστορία αγάπης της Baby και του Johnny πέρασε στην αιωνιότητα. Η σούπερ αισθησιακή ερωτική σκηνή ξεκινά με εξομολογήσεις, στη συνέχεια σε πηγαίνει σε ένα παθιασμένο χορό και φυσικά τελειώνει με σεξ. Partick Swayze και Jennifer Grey στα καλύτερά τους!

Pretty Woman (1990)

Υπάρχει κάτι πιο hot από το σεξ πάνω στο πιάνο εστιατορίου; Η ένταση στα μάτια του Edward και της Vivian μετατρέπει τη σκηνή από ριψοκίνδυνη σε πολύ ρομαντική. Ο Richard Gere και η Julia Roberts έγραψαν ιστορία!

Ghost (1990)

Η Demi Moore και ο Patrick Swayze δίνουν ένα άλλο νόημα στην... κεραμική τέχνη. Μια σκηνή που απολαμβάνουμε ξανά και ξανά, χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι πρόκειται για σινεμά και ουχί για πραγματική ζωή!

Mr. and Mrs. Smith (2005)

Angelina Jolie - Brad Pitt. Το διάσημο ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει, αλλά η ιστορία τους θα ζει για πάντα μέσα από αυτούς τους χαρακτήρες. Μέσα από αυτή την τανία, εξάλλου ξεκίνησε και ο έρωτάς τους. Στη συγκεκριμένη σκηνή, αποφασίζουν να μην σκοτώσουν ο ένας τον άλλον και καταλήγουν σε άγριο σεξ.

Τιτανικός (1997)

Μια σκηνή σεξ μέσα στο αυτοκίνητο με τα παράθυρα να έχουν γεμίσει υδρατμούς από τις ανάσες του ζευγαριού; Απλά μοναδική! Η παράνομη πράξη του Jack και της Rose έθεσε υψηλές προσδοκίες για το πώς θα πρέπει πραγματικά να κάνεις έρωτα σε ένα αυτοκίνητο και ναι είναι δύσκολο να μην παθιαστείς με αυτό. Leonardo DiCaprio και Kate Winslet στην ταινία που εκτόξευσε τις καριέρες τους.