Διαζύγιο για Kim Kardashian και Kanye West

07.01.2021
Διαζύγιο για Kim Kardashian και Kanye West
Όλες οι πληροφορίες της Page Six

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η Kim Kardashian και ο Kanye West, ενώ η 40χρονη έχει ήδη προσλαμβάνει την δικηγόρο Laura Waser. «Παρόλο που διατηρούν χαμηλό προφίλ, αλλά όλα έχουν τελειώσει και βρίσκονται σε συνομιλίες για την οριστική διευθέτηση», λέει πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον.

Η social media star λέγεται πως έχει ήδη βγάλει τη βέρα της, ενώ κατά τη διάρκεια των γιορτών, ο 43χρονος ράπερ παρέμεινε στο ράντσο του στο Wyoming, αντί να βρίσκεται με την οικογένειά του. «Η Κιμ τον έπεισε να πάει εκεί για να ζήσουν χωριστά και ήσυχα μέχρι να χωρίσουν οριστικά. Έχει τελειώσει για εκείνη, το διαζύγιο συμβαίνει επειδή η Kim ωρίμασε. Έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα των εξετάσεων και της δικηγορίας. Ο Kanye μιλάει για υποψηφιότητα στην προεδρία και εκείνη απλά κουράστηκε από όλα αυτά».

Τον Ιούλιο, ο Kanye σε ανάρτησή του είχε αναφέρει πως «Προσπαθώ να χωρίσω από τότε που η Kim συναντήθηκε με τον Meek στο Warldolf για τη 'μεταρρύθμιση των φυλακών'», αποκαλώντας τη μητέρα της, Kris Jenner, ως «Kris Jong-Un» και υποστηρίζοντας ότι οι Kardashians προσπαθούσαν να τον αναγκάσουν να κάνει ψυχιατρική θεραπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο σημείο τριβής σχετικά με το διαζύγιο μάλλον θα αποτελέσει το σπίτι στο Calabasas της Καλιφόρνια. Η πηγή της Page Six λέει πως «η Kim προσπαθεί να τον πείσει να παραδώσει το σπίτι σε αυτήν, λόγω των παιδιών».

Παρόλο που δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για διαζύγιο, αυτή είναι η πιο σοβαρή, σύμφωνα με τις πηγές. Αυτό θα αποτελέσει το τρίτο διαζύγιο για την Kim. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στην Ιταλία και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.