Maria Menounos: Περιμένει δίδυμα και εγκαταλείπει το Λος Άντζελες

07.01.2021
Maria Menounos: Περιμένει δίδυμα και εγκαταλείπει το Λος Άντζελες
Φαίνεται ότι το όνειρο της 42χρονης, σήμερα, παρουσιάστριας βρίσκεται ένα βήμα από το να γίνει πραγματικότητα.

Η Maria Menounos δεν έχει κρύψει ποτέ τη λαχτάρα της να γίνει μητέρα, ούτε και το πόσο εκείνη και ο επί 24 χρόνια σύντροφός της -και σύζυγος τα τελευταία τρία- έχουν προσπαθήσει.

Λίγες μέρες μετά τον γάμο της, που για την ιστορία, τελέστηκε στην πατρίδα του πατέρα της, η Maria είχε αποκαλύψει ότι θα ξεκινούσε τις διαδικασίες για γεννηθούν τα παιδιά της με τον αγαπημένο της, μέσω παρένθετης μητέρας καθώς όλες οι προηγούμενες προσπάθειες είχαν αποβεί άκαρπες.

Φαίνεται ότι τώρα πια ήρθε η ώρα που οι δυο τους περίμεναν καθώς χθες, μέσα από την εκπομπή της, η Maria αποκάλυψε ότι περιμένουν δίδυμα, τα οποία οι δυο τους θέλουν να μεγαλώσουν κοντά στη φύση. Για τον λόγο αυτό, η σκέψη του να αφήσουν το Λος Άντζελες και να μετακομίσουν στο Nashville τους είναι ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα!

Η δημοφιλής ελληνικής καγαγωγής παρουσιάστρια που υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο το 2017, αρρώστησε με Covid19 πέρσι και όλο αυτό τον καιρό περιποιείται τη μητέρα της η οποία έχει χτυπηθεί εδώ και χρόνια από τον καρκίνο, αλλά δεν έχασε ποτέ το χαμόγελο και την αισιοδοξία της.

Με το καλό να έρθουν τα παιδάκια τους και με την αφορμή, πατώντας στον σύδεσμο θα θυμηθείς ακόμη μερικά διάσημα ζευγάρια που έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας.