Brad Pitt: Οι νέες ημίγυμνες φωτογραφίες αποκάλυψαν τα κρυφά τατουάζ του

07.01.2021
Brad Pitt: Οι νέες ημίγυμνες φωτογραφίες αποκάλυψαν τα κρυφά τατουάζ του
Διακοπές στην Καραϊβική κάνει ο 57χρονος σταρ αλλά οι paparazzi τον εντόπισαν, φυσικά.

Δεν είναι μυστικό ότι -και- ο Brad Pitt αγαπά τα τατουάζ. Και είναι γνωστό ότι κάθε ένα από αυτά έχει μια σημαντική ιστορία να πει. Τον Σεπτέμβρη του 2019, για παράδειγμα, όταν ο διάσημος ηθοποιός πήγε στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ένα τατουάζ-μυστήριο που εντοπίστηκε δίπλα σε αυτό που είχε "χτυπήσει" όταν παντρεύτηκε την Angelina Jolie

Τις τελευταίες ώρες, το θέμα αυτό επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες του Pitt από τις διακοπές του στην Καραϊβική. Στις εικόνες αυτές, ο ηθοποιός, ο οποίος, για την ιστορία, παραμένει εντυπωσιακά fit, φαίνεται ημίγυμνος, μόλις έχει βγει από το νερό, και στη μέση και την πλάτη του εντοπίζονται μερικά άγνωστα, μέχρι τώρα "χτυπήματα".

Ο Pitt έχει εμφανιστεί ημίγυμνος σε ταινίες πρόσφατα, αλλά, προφανώς, τα τατουάζ του καλύπτονται με κατάλληλο make up. Όπως για παράδειγμα η σκηνή από το "Once Upon A Time in Hollywood".

Ιδού και οι πρόσφατες εικόνες για τις οποίες γίνεται λόγος τελευταία.

Ο Brad Pitt απολαμβάνει τις πρώτες μέρες του νέου έτους στα Turks and Caicos μαζί με μεγάλη παρέα. Ανάμεσα στους φίλους του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και ο μπασίστας των Red Hot Chilli Peppers, Flea.