Jeff Bridges: Αγνώριστος, αλλά με την καλύτερη διάθεση στέλνει το δικό του μήνυμα [Ναι, αυτός είναι στη φωτογραφία]

15.12.2020
Jeff Bridges: Αγνώριστος, αλλά με την καλύτερη διάθεση στέλνει το δικό του μήνυμα [Ναι, αυτός είναι στη φωτογραφία]
Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση του διάσημου ηθοποιού ο οποίος παρόλο που περνά πολύ δύσκολες στιγμές, βρίσκει τη δύναμη να εστιάσει στα θετικά της ζωής του. Του βγάζουμε το καπέλο!

Τον περασμένο Οκτώβριο, η είδηση ότι ο Jeff Bridges διαγνώστηκε με λέμφωνα σόκαρε τους απανταχού θαυμαστές του. Ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη μέσα από μία ανάρτησή του χρησιμοποιώντας μια ατάκα του "Dude" του ήρωα από την ταινία "Μεγάλος Λεμπόφσκι" με τον οποίο ταυτίστηκε καθορισικά.

"Όπως θα έλεγε ο Dude.. Νέα ΣΚ*** ήρθαν στο φως" Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Παρ'όλο που είναι μία σοβαρή ασθένεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω μία σπουδαία ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή. Ξεκινώ θεραπεία και θα σας ενημερώνω για την ανάρρωσή μου. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας και τις ευχές σας", είχε γράψει τότε ο Bridges και κράτησε την υπόσχεή του με updates για την κατάσταση της υγείας του.

Στις 29 Οκτωβρίου, για παράδειγμα, έχοντας ξεκινήσει την αγωγή του είχε ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο για την στήριξη, την αγάπη και τη συμπαράσταση που λάμβανε από παντού.

Λάτρης της μουσικής και μουσικός ο ίδιος, τον Νοέμβριο δώρισε την κιθάρα του σε έναν πλειστηριασμό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενώ δεν σταμάτησε να τονίζει πόσο του έχουν λείψει τα live.

Χθες, έκανε μία ανάρτηση που αρχικά σόκαρε, όμως στο τέλος αφύπνισε όλους όσους την είδαν. Ο Jeff Bridges, πραγματικά αγνώριστος, κοιτάζει κατάματα τον φακό και χαμογελά με τον γνωστό τρόπο του, και να στέλνει το δικό του μήνυμα. Στη λεζάντα διαβάζουμε τα τελευταία νέα του, επιγραμματικά, όπως τα μοιράστηκε ο ίδιος:

  • Νιώθω καλά
  • Ξύρισα το κεφάλι μου
  • Πήρα ένα κουταβάκι τον Monty
  • Είχα γενέθλια, 71ός φίλε

Maximum Respect στον διάσημο ηθοποιό που σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση βρίσκει το θάρρος και τη δύναμη να εστιάσει στα θετικά της. Πηγή έμπνευσης, πραγματικά...