8 celebrities φωτογραφίζονται εντελώς γυμνοί στο instagram

21.11.2020
8 celebrities φωτογραφίζονται εντελώς γυμνοί στο instagram
Μια γυμνή φωτογραφία μπορεί να μη λέει τίποτα σήμερα και να μην σκανδαλίζει, ειδικά όταν τόσοι πολλοί σταρ επιλέγουν να μοιραστούν με υπερηφάνεια τις δικές τους γυμνές φωτογραφίες. Από εντελώς γυμνές φωτογραφήσεις έως στοχευμένες κοινοποιήσεις στα social media και «διαρροές», οι παρακάτω celebrities έχουν μοιραστεί γυμνές φωτογραφίες τους (σκοπίμως) για να τις δει ο κόσμος - και βοήθησαν να ανοιχτεί ο δρόμος και για άλλους σταρ.

Céline Dion

Το 2017, η Dion τα πέταξε όλα έξω για μια φωτογραφία για τη Vogue. Η διάσημη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε εντελώς γυμνή να κάθεται σε μια καρέκλα με τα πόδια σταυρωμένα. Τα smokey μάτια και οι ψηλές μπότες python ήταν τα μόνα που «έντυναν» τη Dion: high drama, μυστήριο για μια ντίβα.

John Legend

Εντάξει, μάλλον η σύζυγος του Chrissy την ανέβασε γι 'αυτόν, αλλά είμαστε σίγουρες ότι πήρε την πλήρη συναίνεση του John για αυτήν τη φωτογραφία του όπου ήταν εντελώς γυμνός.

Gwyneth Paltrow

Μήπως είναι ένας καλός λόγος τα γενέθλια σου για να φωτογραφηθείς όπως σε γέννησε η μαμά σου; Η Gwyneth Paltrow απέδειξε σίγουρα ότι είναι ακόμα σέξι από το κεφάλι μέχρι τα νύχια των ποδιών της, με μια γυμνή, ηλιόλουστη φωτογραφία στον κήπο της, για την οποία η κόρη της Apple δεν ενθουσιάστηκε και πολύ.

Chrissy Teigen

Όταν είσαι μοντέλο για μαγιό είναι φυσιολογικό να εμφανίζεσαι χαλαρή καθώς είναι όλα μέρος της δουλειάς. Αλλά όλα αυτά τα χρόνια που βλέπουμε τις γυμνές φωτογραφίες της Teigen (και είναι πολλές) μας κάνουν να πιστεύουμε επίσης ότι αυτό το μοντέλο είναι πιο άνετο με το γυμνό της δέρμα από ότι με τα ρούχα της.

Ricky Martin

Ποιος λέει ότι μόνο οι γυναίκες μπορούν να δημοσιεύουν γυμνά; Ο Ricky Martin πειράζει τους θαυμαστές του με μια γυμνή φωτογραφία που δείχνει «σχεδόν» τα πάντα αν εξαιρέσεις μια πετσέτα που έχει τοποθετηθεί στρατηγικά.

Lady Gaga

Η Lady Gaga τα είχε πάντα καλά με το γυμνό αφού είναι για εκείνη το λιγότερο σκανδαλώδες πράγμα που μπορούσε να κάνει (θυμήσου το φόρεμα με τα κρέατα). Ωστόσο, εδώ είναι μερικά στιγμιότυπα της γυμνής Gaga για το 2018 (εννοείται με μωσαϊκό).

Kylie Jenner

Πράγματι, σε «Vacation mode». Το καπέλο της Kylie Jenner κάνει όλη τη δουλειά σε αυτό το γυμνό snap, το οποίο αφήνει μόνο το πρόσωπό της καλυμμένο αλλά δείχνει όλο το καλλίγραμο σώμα της.

Kim Kardashian West

Το πρώτο γυμνό βίντεο της Κim που κυκλοφόρησε μπορεί όντως να διέρρευσε, αλλά τα πολλά, πάρα πολλά γυμνά που η Kim δημοσίευσε από τότε, είναι όλα δικά της και με τη συναίνεση της. Αυτή η σεξι φωτογραφία δείχνει την ιδρυτή της KKW Beauty να ξαπλώνει γυμνή σε ένα κρεβάτι και να καλύπτει τις θηλές της ως διαφήμιση για τη νέα σειρά μακιγιάζ της.