Naomi Campbell: "Η κοκαΐνη παραλίγο να με σκοτώσει"

25.09.2020
Naomi Campbell: "Η κοκαΐνη παραλίγο να με σκοτώσει"
Η εξομολογητική συνέντευξη του top model στην Oprah Winfrey

Η Naomi Campbell ήταν πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Oprah Winfrey, όπου μίλησε για τον εθισμό της στην κοκαϊνη και το πώς τελικά κατάφερε να τον ξεπεράσει.

"Δε νομίζω ότι η ζωή του μοντέλου έπαιξε πραγματικό ρόλο στο ότι εθίστικα στην κοκαϊνη. Έκανα για πρώτη φορά χρήση όταν ήμουν 24 χρονών και δούλευα ήδη αρκετό καιρό. Δεν είχε σχέση με το lifestyle", είπε το παγκοσμίου φήμης μοντέλο.

Δες και αυτό: Charlize Theron: "Είμαι μόνη μου εδώ και πέντε χρόνια"

Η Campbell δήλωσε επίσης ότι είναι τελείως "καθαρή" από τα ναρκωτικά τα τελευταία 6 χρόνια και ότι έχει κόψει τελείως το αλκοόλ τον τελευταίο 1μιση χρόνο. "Αυτό το ναρκωτικό παραλίγο να με σκοτώσει και πλέον είμαι ένας άλλος άνθρωπος".

Αυτό το είδες; Ellen DeGeneres: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το σκάνδαλο που ξέσπασε με την εκπομπή της

Η Campbell, εκτός από την απίστευτα επιτυχημένη καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ, φημίζεται και για την επιθετική της συμπεριφορά προς τους συναδέλφους και τους συνεργάτες της, με αποκορύφωμα το περιστατικό με την προσωπική της βοηθό, Georgina Galanis, το 1998. Η Galanis είχε κάνει μήνυση στο μοντέλο κατηγορώντας την ότι την χτύπησε στο κεφάλι με ένα κινητό τηλέφωνο και απείλησε να την πετάξει από αυτοκίνητο εν κινήσει.

Η ίδια έχει πει πως για τη συμπεριφορά της οφείλονται τα ναρκωτικά, συμπληρώνοντας πως αρκετές φορές ότι η κοκαϊνη σε καταστρέφει ολοκληρωτικά. Σε παλιότερη συνέντευξη της είχε πει πως: "To πιο τρομακτικό πράγμα με το συγκεκριμένο ναρκωτικό είναι το ότι σε κάνει ξαφνικά να νιώθεις τρομερή αυτοπεποίθηση και να πιστεύεις ότι είσαι αναντικατάστατος. Όμως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Όλοι ήξεραν το πρόβλημα μου. Απλά δεν ήθελα να το παραδεχθώ".

Δες το βίντεο: