Η Μαρία Βοσκοπούλου μόλις έδωσε την πρώτη της συνέντευξη - Ήταν μία γλύκα! [video]

03.09.2020
Η Μαρία Βοσκοπούλου μόλις έδωσε την πρώτη της συνέντευξη - Ήταν μία γλύκα! [video]
Λίγο πριν το... βάπτισμα του πυρρός στη μικρή οθόνη η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου μιλά για τα πάντα.

Στην εκπομπή "Φλ-ερτ" της ΕΡΤ εμφανίστηκε χθες η Μαρία Βοσκοπούλου και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη -μεταξύ άλλων- για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Στα 19 της χρόνια, η Μαρία ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην τηλεοπτική σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια", που αναμένεται τον Οκτώβρη από την κρατική τηλεόραση.

Για τον ρόλο αυτό, αλλά και τα σχέδιά της μίλησε γενικότερα η 19χρονη, η οποία ήταν πολύ όμορφη, αν και εμφανώς "τρακαρισμένη" στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Προς το παρόν, η Μαρία σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, ενώ κάνει και μαθήματα ορθοφωνίας και σκοπεύει από την επόμενη χρονιά να επιλέξει τη σχολή υποκριτικής που θέλει να παρακολουθήσει.

Οι γονείς της της δίνουν συμβουλές; "Ναι, και όχι", απάντησε η Μαρία. "Μπορεί να είναι του χώρου και οι δύο και να ξέρουν, όμως μου φέρονται περισσότερο σαν γονείς. Η μαμά μου αγχώνεται περισσότερο. Είναι πολύ... μαμά".

Ο Τόλης; "Ο μπαμπάς μου από την Τρίτη Λυκείου που συζητούσαμε, μου είπε πως βλέπει ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά αυτό". Το ήξερε.

Ιδού η συνέντευξη και εμείς περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια στην οθόνη..