Dwayne "The Rock" Johnson: Θετικοί στον Covid-19 ο ίδιος και όλη η οικογένειά του - Το συγκλονιστικό μήνυμά του

03.09.2020
Dwayne "The Rock" Johnson: Θετικοί στον Covid-19 ο ίδιος και όλη η οικογένειά του - Το συγκλονιστικό μήνυμά του
Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε το νέο μέσω social media.

O Dwayne 'The Rock' Johnson αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός τους και οι δυο τους κόρες ήταν θετικοί στον κορονοϊό και εδώ και τρεις εβδομάδες αναρρώνουν, ενώ τόνισε πως η εμπειρία αυτή ήταν η πιο απαιτητική και δύσκολή που έχουν περάσει ποτέ ως οικογένεια. Το φανταζόμαστεε.

"Εύχομαι να ήμουν μόνο εγώ, αλλά δεν ήταν έτσι. Αρρώστησαν όλοι στην οικογένειά μου. Και αυτό με πόνεσε πολύ!"

⁣Μέσα από το 11λεπτό βίντεο που μοιράστηκε, ο Johnson αποκάλυψε ότι κόλλησαν τον ιό από στενούς οικογενειακούς φίλους που, όπως ο ίδιος και η οικογένειά του υπήρξαν ιδιαίτερα πειθαρχημένοι κατά την καραντίνα και "δεν είχαν ιδέα ότι είχαν κολλήσει".

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός βεβαίωσε τους followers του ότι όλοι βρίσκονται στην ανάρρωση και δεν μπορούν πια να μεταδώσουν την ασθένεια, ενώ υπογράμμισε πόσο ευλογημένος είναι που όλοι κατάφεραν να το ξεπεράσουν, τη στιγμή που τόσοι άλλοι δεν κατάφεραν.

Ιδού το μήνυμά του και περαστικά.


Ο Dwayne Johnson και η αγαπημένη του Lauren Hashian, παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Χαβάη, ύστερα πό 11 χρόνια σχέσης και δυο παιδιά, την τεσσάρων ετών Jasmine και η δύο ετών Tiana [φωτό στην αρχή του θέματος]