Katy Perry: Έτσι είναι το σώμα της 5 μέρες μετά τη γέννα

31.08.2020
Katy Perry: Έτσι είναι το σώμα της 5 μέρες μετά τη γέννα
Η απίθανη ολόσωμη selfie που έχει γίνει viral.

Εκτός από το ταλέντο της, η Katy Perry είναι αγαπητή και για το χιούμορ της και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αυτοσαρκάζεται και τρολάρει τον εαυτό της.

Την περαμένη Τετάρτη η 35χρονη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Orlando Bloom. H Daisy Dove, έτσι την ονόμασαν τη μικρούλα, ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους, όπως ανακοίνωσαν επίσημα και οι δυο εκείνη την ημέρα.

Σήμερα, η Katy μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία μέσω stories και εμείς της "βγάζουμε το καπέλο".

Πέντε μέρες μετά τη γέννα, η διάσημη μανούλα δίνει μία ιδέα του πώς είναι η πραγματικότητα μίας λεχώνας, που όμως δείχνει να το απολαμβάνει κιόλας. Κάνοντας ταυτόχρονα και μία μικρή διαφημισούλα στα εσώρουχα εγκυμοσύνης που φορά, η Katy ποζάρει μεταξύ αϋπνίας, θηλασμού και προώθησης του νέου της δίσκου και εμείς... χειροκροτούμε !

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι ο Bloom έχει ακόμη ένα παιδί από τον γάμο του με τη Miranda Kerr, τον 9 ετών, σήμερα, Flynn. H Kerr μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχηθεί δημόσια στον πρώην σύζυγό της και τη σύντροφό του για την υψηλή τους άφιξη. Εξάλλου, κι εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της. Παντρεμένη από το καλοκαίρι του 2017 με τον Evan Spiegel, συνιδρυτή της πλατφόρμας Snapchat -και 7 χρονια μικρότερό της, για την ιστορία- έχει μαζί του δύο παιδιά, τον δύο ετών Hart και τον 10 μηνών Miles.